Sobiepan Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 http://www.tvp.info/teleexpress/wideo/08052010-1700/1672752Gdzieś tam w połowie o nas... przepraszam o Was mówią. Dzięki chłopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 8.20sek.Rzeczywiście brzydko to wygląda.Fatalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchomor Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Wysyp" poszukiwaczy skarbów na półwyspie Helskim,co to za jakieś żłoby nieokrzesane robią taki kibel,czy naprawdę ciężko zasypywać doły po sobie?,potem pokazują takie kwiatki"w Teleexpressie ,i wcale mnie nie dziwi,że uważają nas za szkodniki,jak kogoś tam złapią na wykopywaniu dołów to dostanie 5000 zł grzywny do zapłacenia,i bardzo dobrze,może nauczy to kogoś rozumu,a jak ja dorwę kogoś na nie zasypywaniu dołów po sobie,to połamię mu wykrywkę,a jak jeszcze będzie się burzył to wróci do domu z saperką w plecach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Oczywisicie swoim wspisem muchomorze dajesz swiadectwo swojej kultury.Badz ostrozny nastepnym razem jesli bedziesz wyraza swoja opinie w ten sposob na Naszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchomor Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 A.... ,bo mnie poniosło,sam nieraz chodzę z wykrywką i zasypuję doły po sobie,i nie mam z tym żadnych problemów,a tu jacyś pseudo poszukiwacze",złomiarze"psują nam opinię,jak to zobaczyłem w Teleexpressie to krew nagła mnie zalała i ciśnienie mi się podniosło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Lipa straszna chciałem się tam wybrać ale w takich okolicznościach lepiej odpuścić ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczyk96 Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Uważam , że muchomor ma rację./Pozdrawiam!/ Wyszedł ostro ale jeżeli sami nie będziemy się szanować i dbać o nasz wizerunek to nasi przeciwnicy tylko na to czekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Chamstwo w zadnej formie nie jest akceptowane na forum.Tu tez dajecie/dajemy swiadectwo o sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 Nie popieram chamstwa, jednak w pełni zgadzam się z kolegą muchomor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 a ja jak zobacze takiego co nie zakopuje dolkow, to go sam w tym dolku zakopie i to jeszcze jego szpadlem;) hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.