dareckiimoni Napisano 6 Maj 2010 Autor Share Napisano 6 Maj 2010 witam.czy jest ktoś w posiadaniu wiedzy na temat tej bitwy? szukam wszelkich informacji takich jak mapy, kierunki natarć i czas ile trwały starcia. Nigdzie nie mogę odszukać dokładnej mapy która pokazała by w którym miejscu znajdowała sie ta miejscowość. z góry dziękuje. dla ułatwienia dodam żę jest to w okolicy szczecin/płonią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/1121 To pewnie widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 Ja tam się nie znam ale nie podpada to czasem pod Archeo? No chyba że z czystej ciekawości pytasz... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareckiimoni Napisano 6 Maj 2010 Autor Share Napisano 6 Maj 2010 oprócz wikipedi brak wszelkich informacji.może i archeo ale miejsce warte odwiedzenia. Poza tym nic mi nie wiadomo aby miejsca te objęte były nadzorem archeologicznym lub konserwatora zabytków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 spróbuj się skontaktować z autorem tego artykułu - on przecież musiał czerpać skądś wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 7 Maj 2010 Share Napisano 7 Maj 2010 ...Poza tym nic mi nie wiadomo aby miejsca te objęte były nadzorem archeologicznym lub konserwatora zabytków...Jaki jest sens - tego zdania?... Czyli co chciałeś powiedzieć?"...Czyżby nie powiadomili Cię że jest chronione"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 7 Maj 2010 Share Napisano 7 Maj 2010 nieświadomość nie gwarantuje uniknięciu kary strzeż się gniewu archeologów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Maj 2010 Share Napisano 7 Maj 2010 proponuję udać się do WKZ i zapytać o spis stanowisk na dany powiat i wtedy twoje mętne wątpliwości się rozwieją.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.