Skocz do zawartości

Allegro Great Hits vol.22

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
http://www.allegro.pl/item1034617731_i_wojenne_mannlichery_1914r_w.html
Czasem zaglądem w Części amunicji ale zawsze trafie na tą aukcje, jest tam chyba od zawsze i koleś pewnie wydał więcej na wstawianie tego niż to jest warte
Napisano
kolego tomala_kikol a Ty to taki mały sprzedawczyk chyba jestes;-) Co jest niezdrożnego w sprzedaniu fanta który nie mieści się w ramach naszych kolekcji? To tylko i wyłącznie sprawa właściciela co zrobi ze swoim fantem"
Napisano
Absolutnie nie miałem na celu obrażenia kogo kolwiek. Faktycznie źle dobrałem słowo (miało być zartobliwe a wyszło inaczej). Jednakże troszke mnie zirytował Twój wpis kolego tomala_kikol. Ja jeszcze nie sprzedałem nic z moich znajdek (fakt, nie mam jeszcz ich zbyt wiele:-) ) ale jeżeli się ukierunkuję w swojej kolekcji, to dlaczego mam nie sprzedać czegoś co dla mnie jest zbędne, a co może zasilić kolekcję innych. Za zarobione pieniądze zasilam swoją. Proste?! Oczywiście nie mówię tu o handlu jakimiś urwiłapkami, bronią itd., bo takowych nie zabieram do domu;-) Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie