8total4 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 total dotrze w roli paskudnego szydercy i przeszkadzacza, niestety bez sprzętu, ale chętnie wspomoże duchowo i fizycznie potrzebujących.Obiecanego kartona z autografem będzie trzeba uwiecznić fotką.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErnestCz Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 że mam ok 80kim do lelowa to jeśli tylko czas pozwoli to się stawię,mam takie pytanie czy bedzie jakieś wyznaczone pole namiotowy czy każdy na własną ręke czegoś sobie szuka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdrafftx Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 witam, pisałem na maila do organizatora powyzej.. czy przygarniecie jeszcze zapalenica z lubelskiego;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Maj 2010 Autor Share Napisano 25 Maj 2010 ja tam nie organizuje tej imprezy tylko nagłaśniam:)kokesh juz sprawdzał,pisz na 2gi adres mailowy i czekaj na odzew.jest czas do 15lipca:)Nawet pawełek dostał błogosławieństwo i jedzie(w bagażniku):Dzdrówtotal,ale karton będzie żółty mam nadzieje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Wysłałem takie zapytanie do organizatora. Zbiórka gdzie i o której godz Czy dane które podałem są wystarczające Czy organizatorzy przewidują coś oprócz szukania i grilla (np.wieczorne ognisko). Co przewidują na wypadek deszczu,b.złej pogody . Na razie jeszcze nie dostałem odpowiedzi .J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 27 Maj 2010 Autor Share Napisano 27 Maj 2010 kokesh,odpowiedź na Twe pierwsze zapytanie: > > Witam!> > Zbiórka przed Urzędem Gminy w Lelowie 24.07. o godz. 8,00.> > Po krótkiej odprawie(sprawy organizacyjne), udajemy się pojazdami > (każdy tym którym przybył) na miejsce eksploracji.> > W zależności od ilości poszukiwaczy, teren eksplorowany podzielimy na > kwadraty lub pasy i przeprowadzimy losowanie aby każdy> miał porównywalną szansę /o tym zadecydujemy gremialnie na odprawie > (wyjątkami będą wykrywacze najwyższych klas)/.> > Pozdrawiam!> > Jurek. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 a ja naprzyklad nie bede autem, to jak dojade na miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Witam kolegów! (kokesh)- Dane jakie są potrzebne organizatorom to imię i nazwisko /do zbiorczej polisy ubezpieczeniowej-bez adresu (każdy winien mieć ze sobą dokument tożsamości)/. Co do czynności alternatywnych to prowadzimy ustalenia o których w najbliższym czasie poinformujemy kolegów.Do chwili obecnej nikt nie zgłosił się z Ramą" a mogła by być niezwykle przydatna.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 też się nad tym zastanawiam:)na pewno ktoś będzie miał wolne miejsce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptrc Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 wow ... zabierzesz się z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdrafftx Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 bede jechal z lublina, zawsze kogos moge zabrac po drodze... jeszcze dużo czasu, ale jak cos dajcie znac... drafft@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 dzzikei chlopaki ze moge zabrac sie z wami na miejsce przeznaczenia, a skad jestescie ja z krk. moze jedzie ktos z krakowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 ja z Warszawy:)a Paweł z wsi zwanej Marki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Co? Ty z Warszawy? Te zaplute Ząbki to nie Warszawa.Dobra frekwencja widzę będzie :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 joo,z Wawy od kilku pokoleń:)pradziadek w Pocisku pracował,i w konspiracji,niestety 4.VIII.44 go gołębiarz zdjął:( a chciał flagę wywiesić.Dlatego niemców to ja..no,ale co do obecności,im więcej tym lepiej,będzie tłok w lesie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 chyba ze sie zabiorte z wami panowie z wawy? co wy na to? ja bym sobie przyjechal do warszawki i bym z wami smignal, chyba ze sie pojawi tos z krakowa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Wow, z Krakowa jedziesz PKP CMK do Koniecpola, nastepnie łapiesz stopa i docierasz te 11km :)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 chcesz jechać wow z Krakowa do wawy i potem znów na południe do lelowa?!?!w sumie można,jak się jechało stopem znad morza do Wrocławia przez Łódź(2dni!:)) to można i takJak stopem,wylotówka z Krakowa na Warszawe i na stacji benz stań z kartonikiem:)Nie wiem czy ludziska z warszawy będą miały jeszcze miejsca w aucie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Witam! PKP CMK Nie jedzie przez Koniecpol, lecz przez Włoszczowę. (35 km od Lelowa). Co do pola namiotowego? - jesteśmy w trakcie ustaleń. Myślę że do końca tygodnia poinformuję kolegów.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 dzieki total za info, chyba pojade pkp;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 czy wybiera się ktoś z okolic kalisza??/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 mógłbyś do wrocławia skoczyć i stamtąd może ktoś autem jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 ja autko mam ta że nie ma problemu,ale z kimś zawsze razniej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 a ja bym z kims z kraka pojechal;) ale chyba pojade pkp;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 z krakowa nie masz aż tak daleko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.