spid3r Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 Kluch, rzuć później info ile osób się potwierdziło" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2010 myslę że 40będzie na pewno..z tego forum tylko:)plus ekipa spoza forum,pewnie regionalni:)mam nadzieję że będzie jak najwięcej,bo jeśli sztandar tam jest to trzeba maksymalnie zwiększyć szanse trafienia,Nawet z MDkiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 Ja namawiam kumpla co mnie przywozi by został, ale marnie to widzi by latać z garretem jak może siedzieć z piwkiem. Takie mi walnął wyjaśnienie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 Ja będę. <pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 jadę!! a autko się zrobi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2010 i gitara:Dkolejny dzień minął i o kolejny dzień bliżej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Szesc pozostalych dni migiem zleci. Pogoda zapowiada sie wrecz upalna. Mysle ze Ci co zamieszkaja w namiotach nad zalewem beda jak na urlopie :)kluch2" - opowiedz jak tam jest ? jakies pole ? Kible? czy zupelnie na dziko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 z tego co mi mówili to dziko, tylko pytanie w której części się wody rozbijamy by byc w kupie i co później z namiotami jak pójdziemy szukać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2010 może namiotowcy znajdą jakiegoś dobrego gospodarza co im pozwoli w obejściu rozbić tenty,wtedy problem pilnowania odpada,może kol.Kluch2 zna jakiegoś,może nawet należącego do LTHK:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Aby tylko byl nad zalewem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 a ta woda się nadaje do pływania w ogóle, czy to jakieś stawy hodowlane brudne i zakaz kąpieli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Czekamy na wypowiedz kolegi kluch2" bo chyba tylko on zna szczegoly, a z terminem to juz krociutko zostalo.Juz tylko piec dni do piatku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2010 hehe:)niom,każdy dzień mi się już dłuży:)wątek też długo się ładuje ale nie ma sensu juz raczej robic kolejnego,po poszukiwaniach sam dogaśnie w szybkim tempie:)Czekamy na wypowiedzi kol.Kluch2 co do czystości wody :)zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 Hebda pamiętaj o fotach i mam prosbę koledzy jakby była mozliwosc jeśli takie gadzety będą jak koszulki to ja poprosze dajcie Hebdzie to sobie odbiorę jesli można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2010 nie masz ubrań?załamujesz mnie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 Witam serdecznie!Chcę namówić kolegów aby zaopatrzyli się w filtry anty - słoneczne i w środki ochronne przeciw kleszczą i komarom. U nas jest ich jeszcze najmniej - nie było powodzi, ale również są.We wtorek zamieszczę już Ostateczny oficjalny komunikat" - gdzie co i jak.Kto jeszcze nie potwierdził przyjazdu proszę to zrobić.Będę zamykał listę.Pozdrawiam serdecznie!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 oglądałem sobie przed chwilą okolice Lelowa :),zalew jest,nawet dość spory tylko odsunięty dość daleko od zabudowań, za to otoczony polami i pod lasem,a i jak by co, to chyba będę mógł po drodze zabrać z 2 chętnych...,wyjazd w piątek po robocie:),a autko już składam do kupy,jeszcze tylko wrzucę silnik i w drogę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2010 :)ja teraz lecę do pracy,i już arbait codziennie włącznie z czwartkiem,szybko zleci,potem wolność:)5 pełnych dni do wyjazduszykować sprzęty!zdrów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 Witam, mam pewien problem, otóż transport mam i bedę się rozbijał z namiotem koło zalewu. I tutaj dwie prośby, będe mógł wrzucić swoje graty do kogoś do samochodu i liczyc na podwózkę na zbiórkę i z powrotem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Witam serdecznie!Ci koledzy którzy robili rezerwacje w agroturystyceDom tonący w zieleni" proszeni są o pilne potwierdzenie przyjazdu. Pozdrawiam!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2010 o co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 ja tez bede na bank. tylko popwieprzylo sie z dojazdem, bo ernerstix nie jedzie. wiec bede musial sam dojechac. jak najlepiej dojechac z krakowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 panowie podajcie mi trase dojazdu na miejsce. b nie wiem jak bedzie mi najlatrwiej dojechac, a chce przyjechac w piatek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 bardzo zadko mam czas teraz wejsc na kompa i internet. prosze was zeby ktos do mnie zadzwonil najlepiej z organizatorow i powiedzial mi jak najlatwiej dojechac. moj numer to 0661 159 115 pozdrawiam kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 kluch2 (19 / 2) 2010-07-17 16:35:33 We wtorek zamieszczę już "Ostateczny oficjalny komunikat - gdzie co i jak."Hmmm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.