slawojur Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Czy ma ktoś dobry sposób na przyspieszenie korozji żelaza? Tak żeby wyszły ładne wżery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Wytrawić kwasem. Może być ocet, szybciej azotowy lub solny.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Woda z solą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 :Dwsadź w elektrolizę tyle że odwrotnie podłącz bieguny.i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 jakis fant pojdzie na allegro jako orginał))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Z tą elektrolizą nie jest tak do końca, przedmiot na plusie po pewnym czasie po prostu zaczyna znikać" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 święte słowa słowa mr. swiety82 wkładasz w doniczkę z ziemią i pieczołowicie podlewasz woda z solą :))) kolunia na taki doniczkowy piękny krzyż żelazny owy oryginał z epoki" :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 znikać czyli rdzewieć w ekspresowym tempie,lub jak kto woli rozpuszczać się jak m%m's w herbacie.ale jak się pilnuje to wżery konkret:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 znam bardzo dobry sposob ale tego nie moge niestety powiedziec :) ale tak jak koledzy kwas jakies 24 i masz efekt murowany moim sposobem bylo by to w 7 godzin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIRVANA26 Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 Tylko poco to robić? Czyżbyś kolego planował nowe produkty sprzedawać jako oryginalne z epoki? Nie znoszę cweli którzy się tym parają (nie wiem poco pytasz-dlatego nie czuj się obrażony) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 kol.nirvana wiesz kto to jest cwel?Ja kiedyś robbiłem wodą z solą ale dosyć długo trzeba czekać;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 NIRVANA26 gdzie garowałeś człowieczyno że grypsujesz na wolce" .Zanim użyjesz jakiegoś wyrazu pomyśl 2 razy bo czasami za taki tekst można dostać mojką przez patrzałki i .... resztę sobie sam dopowiedz.Nie pozdrawiam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 Przepraszam moderatorów za offtopa.Pozdr.Dasz Dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 Panowie ! Za chwile bedzie za pozno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 Nirvana pamiętaj że czasem ktoś chce na swój użytek coś przyspieszyć" co nie znaczy że będzie to sprzedawał jako ori". Najpierw zapytaj dokładnie o co chodzi a nie wyzywasz od cweli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 2 Maj 2010 Share Napisano 2 Maj 2010 A tak btw. to kto ci powiedział, że on chce to specjalnie postarzać żeby sprzedawać jako oryginał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIRVANA26 Napisano 2 Maj 2010 Share Napisano 2 Maj 2010 Napisałem wyraznie, że nie wiem z jakiego powodu slawojur pytał o postarzanie przedmiotów. Napisałem też żeby nie brał wyzwisk do siebie jeśli nie robi tego żeby wciskać ludziom śmieci. Jeśli przeczytaliście obydwie moje wcześniejsze wypowiedzi to Panowie powinniście zauważyć że wyraznie chciałem obrazić oszustów a nie konkretnie slawojura. Niektórzy widzę nie przeczytali mojej wiadomości z godz. 14:39:21 która jest poniżej. Przeczytajcie ją jeszcze raz a myślę że zrozumiecie z jakiego powodu zdecydowałem się użyć wyzwisk. P.s. swoją drogą trochę się zdziwiłem że nikt z Państwa nie potępia tak jak ja podróbek. A za mocne słowa już przepraszałem i drugi raz nie zamierzam. Pozdrawiam wszystkich pasjonatów historii. Wszystko na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 2 Maj 2010 Share Napisano 2 Maj 2010 Podróbki potępia każdy z wiadomych względów i powodów, a Twoja wypowiedź była dość niejednoznaczna, stąd to oburzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Nirwana na Wawelu jest Szczerbiec, jak myślisz że tam w gablocie orginał oglądasz to się mylisz. W Sukienicach wisi nóż którym to zgodnie z legendą zabił brat brata, bydowniczowie wież Kościoła Marjackiego. Jest tam wieszany kilka razy rocznie nowy, bo kradną. Za dalsze dywagacje w tym temacie natury moralnej będe rozdawać kartki!Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.