tyfus Napisano 6 Kwiecień 2010 Napisano 6 Kwiecień 2010 atylla - na dole tej stronki jest instrukcja dodawania zdjęćhttp://odkrywca.pl/forum.php-pozdro-
atylla Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Napisano 6 Kwiecień 2010 sorki bardzo,ale mam problem z załadowaniem zdjęc.
PAWEL*STRC Napisano 6 Kwiecień 2010 Napisano 6 Kwiecień 2010 może rozmiar zdjecia za duży? odpowiedni to 800x600
atylla Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Napisano 6 Kwiecień 2010 nic ciekawego w nim nie było,wyblakły list,pisany po rosyjsku i obrączka miedziana.szkoda że tylko tyle.
atylla Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Napisano 6 Kwiecień 2010 obok tego miejsca jest okop,miałem dobry sygnał,kopałem z pół metra i pokazała mi się jakaś chyba skrzynka,bałem się tego ruszać,myślę żeby tam wrócić i to wykopać,jak starczy odwagi.niechcem trafić na rozrywke,bo ostatnio to mi się trafia.
lanca Napisano 6 Kwiecień 2010 Napisano 6 Kwiecień 2010 Przetłumacz list,może ktoś w Rosji czeka wciąż na wiadomość o bliskim który zaginął bez wieści....ja bym choć spróbował
Plyn Napisano 6 Kwiecień 2010 Napisano 6 Kwiecień 2010 Rozśmieszyłeś mnie do łez Atylla. Ja się zawsze cieszę jak tylko widzę że skrzyneczka wychodzi... Urwiłapki jak były zapakowane w skrzynki do transportu to zazwyczaj bez wkręconych zapałów... A póżniej wszyscy się dziwią dlaczego same łuski zabierają do domu :)
kloki Napisano 9 Kwiecień 2010 Napisano 9 Kwiecień 2010 Z jakiego materiału ta skrzynka była? Najpiękniejsze sygnały na okopach dają własnie ocynkowane konserwy amunicyjne :)
atylla Napisano 9 Kwiecień 2010 Autor Napisano 9 Kwiecień 2010 okop jest prostokątny,wygląda mi na pozycje strzelecką,obok płynie strumyk,rośnie drzewo,grube.sam materiał tej skrzynki jest za cienki na minę.podejrzewam że to może być skrzynka po amunicji. postaram się ją w niedzielę odkopać.czasami warto zostawić coś w ziemi,niż zasiąść w loży niebieskiej.
krank Napisano 16 Kwiecień 2010 Napisano 16 Kwiecień 2010 żeby się nie okazało jak tam wrócisz że zastaniesz tylko pusty i w dodatku nie zasypany dół :) pozdrawiam
atylla Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Napisano 16 Kwiecień 2010 małe odkrycie na miejscowym cmentarzu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.