Skocz do zawartości

mały wypadzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
obok tego miejsca jest okop,miałem dobry sygnał,kopałem z pół metra i pokazała mi się jakaś chyba skrzynka,bałem się tego ruszać,myślę żeby tam wrócić i to wykopać,jak starczy odwagi.niechcem trafić na rozrywke,bo ostatnio to mi się trafia.
Napisano
Przetłumacz list,może ktoś w Rosji czeka wciąż na wiadomość o bliskim który zaginął bez wieści....ja bym choć spróbował
Napisano
Rozśmieszyłeś mnie do łez Atylla. Ja się zawsze cieszę jak tylko widzę że skrzyneczka wychodzi... Urwiłapki jak były zapakowane w skrzynki do transportu to zazwyczaj bez wkręconych zapałów... A póżniej wszyscy się dziwią dlaczego same łuski zabierają do domu :)
Napisano
okop jest prostokątny,wygląda mi na pozycje strzelecką,obok płynie strumyk,rośnie drzewo,grube.sam materiał tej skrzynki jest za cienki na minę.podejrzewam że to może być skrzynka po amunicji. postaram się ją w niedzielę odkopać.czasami warto zostawić coś w ziemi,niż zasiąść w loży niebieskiej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie