atylla Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 depozycik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 atylla - na dole tej stronki jest instrukcja dodawania zdjęćhttp://odkrywca.pl/forum.php-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 sorki bardzo,ale mam problem z załadowaniem zdjęc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 może rozmiar zdjecia za duży? odpowiedni to 800x600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 zd.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 zd.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 zd.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 zd.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 dasz foty zawartości słoika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 nic ciekawego w nim nie było,wyblakły list,pisany po rosyjsku i obrączka miedziana.szkoda że tylko tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 obok tego miejsca jest okop,miałem dobry sygnał,kopałem z pół metra i pokazała mi się jakaś chyba skrzynka,bałem się tego ruszać,myślę żeby tam wrócić i to wykopać,jak starczy odwagi.niechcem trafić na rozrywke,bo ostatnio to mi się trafia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanca Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Przetłumacz list,może ktoś w Rosji czeka wciąż na wiadomość o bliskim który zaginął bez wieści....ja bym choć spróbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Rozśmieszyłeś mnie do łez Atylla. Ja się zawsze cieszę jak tylko widzę że skrzyneczka wychodzi... Urwiłapki jak były zapakowane w skrzynki do transportu to zazwyczaj bez wkręconych zapałów... A póżniej wszyscy się dziwią dlaczego same łuski zabierają do domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Z jakiego materiału ta skrzynka była? Najpiękniejsze sygnały na okopach dają własnie ocynkowane konserwy amunicyjne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 9 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2010 okop jest prostokątny,wygląda mi na pozycje strzelecką,obok płynie strumyk,rośnie drzewo,grube.sam materiał tej skrzynki jest za cienki na minę.podejrzewam że to może być skrzynka po amunicji. postaram się ją w niedzielę odkopać.czasami warto zostawić coś w ziemi,niż zasiąść w loży niebieskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 kończymy OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 15 Kwiecień 2010 Share Napisano 15 Kwiecień 2010 No i jak Atylla? Wykopałeś tą skrzynke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 jeszcze nie,zybrałem inny teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 żeby się nie okazało jak tam wrócisz że zastaniesz tylko pusty i w dodatku nie zasypany dół :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 małe odkrycie na miejscowym cmentarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 zd.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 zd.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 pozycja rosyjska,został w ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2010 to już trzecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.