traper6 Napisano 23 Marzec 2010 Autor Share Napisano 23 Marzec 2010 Proszę o pilne przetłumaczenie fragmentu instukcji obsługi auta. Coś mi pokazuje, coś chce odemnie, a ja go nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 traper - odbierz maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 23 Marzec 2010 Autor Share Napisano 23 Marzec 2010 TyfusMinęła już godzina, a ja nadal na poczcie nic nie mam. Pomiń serwer Odkrywcy i pisz bezpośrednio z o-netu.traper6@onet.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 traper - poszłoprośba trapera o tłumaczenie - AKTUALNA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Kontrolka od wspomagania hamulca i kontrolka od ESP kontroli trakcji mają wspólną lampkę kontrolną.Jeżeli kontrolka świeci ciągle podczas pracy silnika, oznacza to zakłócenia w układzie hamulcowym (BAS) lub w kontroli trakcji (ESP)Wskazówki:Obydwa systemy zostaną wtedy odłączone. Jeżeli system BAS jest uszkodzony lub odłączony działanie hamulców bez wspomagania jest dostępne.Jeżeli system ESP jest uszkodzony, może się zdarzyć, że moc silnika będzie zredukowana.Należy możliwie szybko sprawdzić obydwa systemy w stacji serwisowej Mercedespozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Prosze prosze - kolega Mrsedesa zakupil ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Zaraz zakupił " ...póki co książke ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Panowie- uprzejmie proszę, żeby się z T nie nabijać i nie wyzłośliwiać.Spora część Użytkowników chciałaby z celownikiem na masce śmigać po polach i łąkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 To z zawiści Yeti... :)Traper - wybacz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 Bez gwiazdy ni ma jazdy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper164 Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 Witam siadł pewnie czujnik przyśpieszenia poprzecznego lub zanieczyścił się czujnik prędkości obrotowej przy kole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.