hOOpOe Napisano 8 Marzec 2010 Autor Share Napisano 8 Marzec 2010 No po prostu ręce nogi opadają, http://www.kompol.org/forum/index.php?sid=e8b2696f7f905f140e25dd8c82d27581Temat o Katyniu: http://www.kompol.org/forum/viewtopic.php?f=33&t=557&sid=e8b2696f7f905f140e25dd8c82d27581 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Poczytałem trochę.Wniosek: Banda oszołomów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Hoopoe- weź się w garść i zabierz do roboty miast czytać np Mordu na polskich oficerach w Katyniu, Kozielsku, Miednoje, Charkowie itd. dokonali niemieccy faszyści a dokładnie 537 batalion komunikacyjny pod dowodzeni przez pułkownika Arnesa jesienią 1941 roku. Dowody i dokumentacja w tej sprawie została przedstawiona w przez Komisję Burdenki w 1944 roku."I to niech starczy za cały komentarz.Mimo iż znam powiedzenie, że kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość będzie świnią :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebelwerfer01 Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Socjalistą to może tak.Ale nie komunistą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Zależy jakim socjalistą ?Hitler też był socjalistą ...A Stalin podobno nie prawdziwym komunistą tylko ekstremalnie wynaturzoną konserwatywną prawicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Panowie szkoda strzępić język nad tą bandą niereformowalnych durniów.Temat nadaje się do doła,nie wiem co te polityczne bzdety mają wspólnego z tematyką forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebelwerfer01 Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Poczytałem temat na forum KPP o Katyniu i Panowie: SZCZĘKA MI OPADŁA.Niesamowite, że w dzisiejszym stanie wiedzy ktoś może podważać odpowiedzialność za zamordowanie polskich oficerów w Katyniu przez sowiety.To jest jakaś aberracja umysłowa, inaczej się tego nie da wyjaśnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Zarówno tematyka, jak i treści prezentowane na forum komunistycznym łamią obowiązujące w Polsce prawo. Całą sprawę należy nadać odpowiednim organom. Tak jak zrobiono to ze stroną RED WATCH jakiś czas temu.Przykre jest tylko to, że w obecnych czasach znajdują się jeszcze idioci wierzący w bzdury komunizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Dokładnie! Albo choćby podesłać te linki jakimś mediom, i będzie po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.