lina_90 Napisano 5 Maj 2010 Autor Share Napisano 5 Maj 2010 I cały 2 godzinny urobek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 5 Maj 2010 Autor Share Napisano 5 Maj 2010 A tak się prezentują obie. Dzisiejsza jeszcze musi dostać nowe szkiełko i replikę trotylu (ta z prawej ma wykonaną kopię trotylu ze styropianu, pomalowany farbą. Całkiem fajnie to wyszło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 Będę upierdliwy zaspokoi ktoś moją ciekawośc. Co dało sygnał w tej szkalnej minie. Pytam po raz trzeci. Pytam z ciekawości, bo te miny chyba po to były szklane zeby ich nie wykryć detektorem metalu. Co dało sygnał , po którym go trafiłeś. Szanownych moderatorów pozdrawiam, bo żeby po raz kolejny mój post wywalić, który regulaminu nie narusza to bedzie szczyt nieelegancji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 spoko :)poszło ciurkiem, co nie było związane z tematem....przy okazji twój też.....niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekkbusko Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 wydaje mi sie ze zapalniki uzywane w tych minach daja dosc dobry sygnal na kolor.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 żeby nie było dalszego trollowania - pytanie lew_1988,odpowiada autor wątku - lina_90proszę bez przypuszczeń, domysłów itp. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Chyba juz rozumiem , dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Bez przypuszczeń,domysłów itp powiem iż zapalnik i dekiel nad materiałem wybuchowym były wykonane z metalu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 Gorzej niż małe dzieci. Widzisz co zaznaczone jest na foto? To jest metalowe w tej minie. Po wykopaniu jak widać zapalnika nie było. Poza tym miny te nie były zakopywane 10cm pod ziemią tylko tuż pod powierzchnią, jeśli chodzisz na rutusie solarisie, dyskryminacja 2 stopień czyli dość niska to taki dekiel daje dość duży sygnał. To tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 Jak kolega lew_1988 przeczyta co napisałem to niech napisze w tym temacie, wtedy moderator będzie mógł dyskusję nie na temat wyrzucić z wątku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 Przeczytałem z fotografii nie wynika czy to metal czy nie ten dekiel, więc nie dziw sie mojemu pytaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 Pobudka punkt 7. Dziś wolne więc cóż krótko myśląc wykrywacz, saperka w bagażnik i ognia w teren. Kolega wspominał mi od jakiegoś czasu o tym miejscu. Piękne transzeje panowie muszę przyznać, aparat w pełni piękna okolicy nie odda. Cóż niestety mocno zryte, jednak coś tam mimo wszystko się dziś pokazało. Niestety po 2 godzinkach poszukiwań zmuszony byłem do odwrotu ponieważ zaczęło mocno padać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 Część urobku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 Przerwa musi być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 Cóż no w skrócie rondelek dupereli. Łuski całkiem fajnie sygnowane, dlatego brałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 ...i najciekawszy fant dnia. Ciężko było wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 100% Niemieckie. Myślę ,że od Flaka. Jest na id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 Z tej strony czerwona farba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 Po umyciu. Więcej zdjęć w dziale id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.