Skocz do zawartości

Wiosna 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

A tak się prezentują obie. Dzisiejsza jeszcze musi dostać nowe szkiełko i replikę trotylu (ta z prawej ma wykonaną kopię trotylu ze styropianu, pomalowany farbą. Całkiem fajnie to wyszło)

Napisano
Będę upierdliwy zaspokoi ktoś moją ciekawośc. Co dało sygnał w tej szkalnej minie. Pytam po raz trzeci. Pytam z ciekawości, bo te miny chyba po to były szklane zeby ich nie wykryć detektorem metalu. Co dało sygnał , po którym go trafiłeś. Szanownych moderatorów pozdrawiam, bo żeby po raz kolejny mój post wywalić, który regulaminu nie narusza to bedzie szczyt nieelegancji...
Napisano
żeby nie było dalszego trollowania - pytanie lew_1988,
odpowiada autor wątku - lina_90

proszę bez przypuszczeń, domysłów itp. dzięki
Napisano

Gorzej niż małe dzieci. Widzisz co zaznaczone jest na foto? To jest metalowe w tej minie. Po wykopaniu jak widać zapalnika nie było. Poza tym miny te nie były zakopywane 10cm pod ziemią tylko tuż pod powierzchnią, jeśli chodzisz na rutusie solarisie, dyskryminacja 2 stopień czyli dość niska to taki dekiel daje dość duży sygnał. To tyle.

Napisano
Jak kolega lew_1988 przeczyta co napisałem to niech napisze w tym temacie, wtedy moderator będzie mógł dyskusję nie na temat wyrzucić z wątku :)
  • 3 weeks later...
Napisano

Pobudka punkt 7. Dziś wolne więc cóż krótko myśląc wykrywacz, saperka w bagażnik i ognia w teren. Kolega wspominał mi od jakiegoś czasu o tym miejscu. Piękne transzeje panowie muszę przyznać, aparat w pełni piękna okolicy nie odda. Cóż niestety mocno zryte, jednak coś tam mimo wszystko się dziś pokazało. Niestety po 2 godzinkach poszukiwań zmuszony byłem do odwrotu ponieważ zaczęło mocno padać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie