Skocz do zawartości

nasza odznaka renowacja

ahawedrim

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wiem że się spóniłem o kilka tygodni ale niewchodzmy w szczegóły,co myślicie o takim projekcie,moim zdaniem prezętuje się naprawdę fajnie dałem projekt do wyszycia za 2 tygodnie powinien być gotowy.pozdrawiam

• Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dobrze że jest literka O na końcu....inaczej ktoś mógłby dopatrzyć sie Otwartego Funduszu Emerytalnego.....
A tak poważnie całkiem niezła.
Napisano
Czy odznaka symbolizuje ostatni przemarsz Entów z lasu Fangorn na siedzibę Sarumana? Naszywka pasowałaby dla klubu miłośników fantazy.
Napisano
Naszywka powinna być prosta i zawierać symbol. I taką przegłosowaliśmy. A taki plakat S-F to może ktoś sobie na koszulce wydrukować. I tak nikt z postronnych nie będzie wiedział o co chodzi.

C.
Napisano
Kolego Catedro nietrzeba się wpatrywać żeby zaówarzyć symbole naszywka jest dla osssób zainteresowanych a nie dla osób postronnych w większości naszywek osoby postronne niewiedzą niewiedzą co one oznaczają
Napisano
Może być ale najbardziej mi nie pasuje ten kompas (rodem z zachodnich gazet, filmów o poszukiwaniach i odkryciach) zamiast niego można jakiś ciekawy wykopek albo coś innego bardziej swojskiego.
Napisano
Ta mi sie nie podoba, jakies wojsko bez sensu z tylu lata, fundusz emerytalny i zloty nie uzywany chyba przez nikogo kompas :)
Skrzyzowanie wykrywki z fiskarsem i nawigacja oraz Ozzim to znak naszych czasow :)
Napisano
zdjecie przedstawia pomnik projektu B.CHROMEGO jesli dobrze pamietam,ktory znajduje sie w lub na PORYTOWYM WZGORZU kolo JANOWA LUBELSKIEGO poswiecony najwiekszej bitwie partyzanckiej z regularnymi oddzialami niemieckimi,reka w reka nasi z ruskimi partyzantami, co bardzo PRL staralo sie podkreslac.pozatym ten kompas co mialby oznaczac? ze mozna sie zgubic??? moze by garmina wkleic? ogolnie ok pozdrawiam
Napisano
Jeżeli to ma iść do haftu to ten projekt w ogóle się nie nadaje ... grafika powinna być tylko na wektorze, bez żadnych zdjęć.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie