Szumsk Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Wątek zamarł na dobre, trzeba go trochę odświeżyć. http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=670069#1054225 Tu koledzy jakaś dziewczyna poszukuje pomocy, może ktoś chętny do pomocy ?? :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Szumsk, jesteś szybki jak błyskawica :)) po 2 dniach wyczaiłeś pcię piękną :))a wiesz, że na NO też się pojawiła pcia piękna ? ;)-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Szumsk- może Ty ( z Hebdą ) już Jej nie pomagajcie. Wystarczy horrorów, gdy się na świecący krzyż popatrzy :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Nie przeglądałem forum od 2 dni :) tzn. aby tak urywkowo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 nie no chłopie, to ty wiele tracisz.....:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Zauważyłem, Hebda też coś nieaktywny ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Ja nie wiem, czy Hebda jest aktywny czy nie. Wiem natomiast, że na Forum bywa. Ku naszej niekłamanej radości, oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Hebda jest bardzo aktywny :)tobie coś .....oklapło :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Taaa Wy mody bardzo nas lubicie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Tia...my mordy bardzo Was lubimy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 No ja oczywiście w terenie dlatego zaległości mam, nie obijam się tak jak Wy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 obrzezani cyklisci...Hebda prowadzi z moja szanowna osoba nocne dysputy moralno-wychowawcze. Co jak widac przynosi rezultaty :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 woytas To Ty się w psychologa bawisz ?? Już widzę Hebdę po nocnych spotkaniach z Tobą ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Szumsk - pewnie :) cały dzień siedzimy przed kompem i pilnujemy Forum, szczególnie takich dwóch....co nie ukradli księżyca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Wiem, ze mu teraz obciach przed narodem zrobilem - ze niby wspolpracuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Tyfus- w wiesz, że już ktoś ukradł ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 W. napisał Hebda prowadzi z moja szanowna osoba nocne dysputy moralno-wychowawcze. Co jak widac przynosi rezultaty :>"To teraz rozumiem- Twoja żona przy kawie wspominała, że od B podwyżkę dostałeś. Rozumiem, że to dodatek za szkodliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 To musialby byc wyjazd na miesiac do wód - np Ciechocinka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 taaa, Ciechocinek....ciekawe co żona na to by powiedziała :) ?znasz dowcip o światełku i łunie na Ziemi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Ja nie znam ;) Opowiadaj, będą śmiechy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2010 wątek ucich bo spełnił swe zadanie,zreszta mi niepotrzebny już:)yeti:Twoja żona przy kawie wspominała,"i kto tu działa?:))niech się woytas dowie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Powrót do przeszłości.I jak dalej toczą się losy naszych poszukiwaczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Luty 2012 Autor Share Napisano 2 Luty 2012 Tadziu, a lubisz kolor żółty?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Mniejmy nadzieję, że nie je żółtego śniegu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Hebda, co już mnie straszysz.Choć w tym wątku to faktycznie czerwono.Przeca, mróz jak diabli, a wątek wielce pouczający.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.