Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 Woytas? wszyscy zdrowi?:P:Pheh,jak jechałem do Góry Kalwari to też miałem tylko na jeden bilet am" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Hebda Może to oni Cię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 W- jakiś problem w bloku? Para w główkę uderzyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Siedze siedze... uwalilem sie jak zwierzeee czysta wodka....Ten Pan na zdjeciu chyba jest w jakiejs bojowce kolejowej bo ma nos nie teges... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Jak jak zwierze? Przecież impreza dopiero jutro!!! Z kim bigos będę jadł?PS Aleś przykład dał młodzieży :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 nas chycili takie z kolejowej antyterrorki, obładowanie bronią,sprzętem,wysportowane to to...TTki mieli pamiętam jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Może to AT było a Ciebie za Bin-Ladena brali? A kolega z haremu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 na pewno nie:) ale poza rewizją,fiskaniem kieszeni,plecaków, to kazali podwijać rękawy i nogawki czy śladów po igłach nie mamy(zachowywaliśmy się wesoło"bo już po jednym dzbanku)mało do tyłka nam nie zajrzeli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 kolega idzie z Wami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Tia...Ja już wczoraj podejrzewałem, że te pały to była gra wstępna. Ty mnie właśnie utwierdziłeś mało do tyłka nam nie zajrzeli.." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 hmm pewnie ten ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 sry nie załadowałem fotki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 Woytas jak zrobiłeś takie zdjęcie że nie widać w lustrze że trzymasz aparat?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Lustrzanke se kupilem ..:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Albo ma krótką smycz" przy aparacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 a w czołgu piliście!:D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Czytam... Czytam... Czytam.... I nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 została ręka:) yeti...znowu świrujesz z tytułem:/pfff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Że ja? Się do zawartości merytorycznej dostosowałem. Przecież nie zmienię na taniec na rurze :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 a,no chyba że tak:)no to żółwik:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 ;):PTak odnośnie pierwszych dwóch wyrazów tytułu...hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 to ja bym prosił bez czarnego kwadracika:Dew bez niczego:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 te stwory też mają coś wspólnego z pierwotnym tytułem wątku...też trza się naszukać by trafić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Jesteś obrzydliwy:P Nie sądzisz, że dziewczyna z rutusem jest bardziej sexy niż sama dziewczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Hebda lata po domu i zdjecia robi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.