Skocz do zawartości

Kto kopie bez mojego pozwolenia ?

cebermen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jeżeli to ten sam to już po problemie :D

http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,7541083,Dzik_zderzyl_sie_z_kolejka_WKD___pociag_ulegl_awarii.html
Napisano
niemozliwe jest zeby jeden czy dwóch ludzi tyle sladów zrobiło przez kilka godzxin zwlaszcza z piszczałka pozatym musiala to byc jakaś zwiezyna lesna podejzewam ze był to jeden lub wiecej dzików zostawiaja naprawde duze doły jesli ktos widział to wie oczym pisze i napewno tym bardziej po sobie nie zasypuja ich,ta zwierzyna która potem byc moze kłusownicy w najgorszym przypadku zabili gdyby to był człowiek i stracił tyle krwi co jest pokazane na tych dwóch fotkach napewno pozostał by tam na miejscu i wykrwawił by sie na śmierć wiec moim zdaniem cebermen troszeczke cie poniosło
Napisano
Nieprawda ! Ani to zwierzaki , ani ludzie...
Jeśli podczas przesilenia zobaczysz Cebermen niebieską poświate to znak że ONI tam CZEGOŚ szukają...
Jeśli COŚ jest na Twoim polu - uciekaj ! :)
Napisano
OPIEKUN się nim zaopiekował"...
PS. Proszę nie żartować z kol. Czeluść - tamta sprawa wymaga dobrego specjalisty, a Wy nic, tylko żarty...

pozdro :)))
Napisano
Tak jakoś w związku z wizytami tajemniczych gości na polu cebermana i przywołaniem kolegi czeluścia przypomniała mi się jedna oryginalna historyjka z końca lat 80. Pojawiły się wtedy doniesienia o lądowaniu gdzieś na Lubleszczyźnie UFO. Reporter Dziennika Telewizyjnego dotarł do chłopa, na którego polu UFO rzekomo wylądowało. Krótki wywiad z chłopem uświetnił główne wydanie Dziennika i wyglądało to tak:

Reporter z chłopem stoją na środku pola zarośniętego chaszczami po pas. Reporter w marynarce, z mikrofonem.Chłop ubrany z klasycznym sznytem, czyli walonki, waciak opiera się o wbite w ziemię widły. Reporter pyta:

- Jak to wszystko wyglądało?
- Normalnie, panie, wstał ja rano kończyny dla stworzenia nakosić, wyszedł na pole, kosze i patrze - londujo...

Reporter widać nie zachwycony brakiem ekscytacji ze strony chłopa podkręca atmosferę:

- Czyli był pan wyjątkowym świadkiem wizyty przedstawicieli obcej cywilizacji. Czy ich pojazd, jak to z innych źródeł wiadomo, przypominał latający talerz albo spodek?
- A nie,panie, nie. Inny był!!!
- Może go pan opisać? Jak wyglądał?!!

Chłop się skupia, drapie po głowie i po chwili opisuje:
- Długi jak ogórek. Podobnie pekaesa.

Reporter trochę skonsternowany, wywiad idzie nie tak jak trzeba, więc rzutem na taśmę stara się go zakończyć jakimś dramatycznym wątkiem i wybiera do tego celu odwieczną więź łącząca chłopów z rolą:
- A nie przeszkadzało panu, nie denerwowało, że tak akurat na pana polu wylądowali?

Chłop znów się drapie po głowie, po czym zatacza ręką szeroki krąg i odpowiada:
- Panie, a co to za pole, szósta klasa, same piachy, niech se londujo...
  • 2 weeks later...
Napisano

Śniegi stopniały i znalazłem miejsce, z którego nieporządany gość został pozbawiony ducha walki. Wcale nie chowali się po krzakach w maskującym kamo tylko uwalili go z samochodu zaparkowanego na drodze.W celu zlikwidowania senności i dla wyostrzenia sobie zmysłów panowie spożywali złociste antidotum.

Napisano

Znalazłem tylko jedną łuskę może wystarczył tylko jeden strzał a może inne zabrali ze sobą. Mieszkam od tego miejsca jakieś 500m ale żadnych wystrzałów nie słyszałem. Ziemia odtajała czas na nowy sezon i nowe przygody.

Napisano
Łuske znalazłem w śniegu widać było, że spadając wytopiła wokół siebie śnieg więc na 100 % była użyta do poskromienia obcego. Ale faktycznie jak ją oglądam to wygląda starawo może to made in China albo goście trzymają ammo w jakiejś nędznej skrytce.
Napisano
Eeee...łuska jest na 100% z prywatnego obrzyna agenta Foxa Muldera.Jej stan jest wynikiem trzymania nabojów a czarną godzinę" między pośladkami,gdzie ich wykrycie przez obcych w wyniku ewentualnego porwania było minimalne.
Tak więc była narażona na zgubne działanie nieprzyjaznego kwaśnego środowiska,mającego zgubne działanie dla wszelakich przedmiotów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie