Szumsk Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 hehehe ona(lub on) cały czas debilnie sie zachowuję więc nawet jak to dziewczyna to odradzam koledze Hebdzie.. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Witam kolegów,ja z wykrywką chodzę ponad 5 lat,kolekcja niezła,niestety niejesteście sami.Kto pisze się na poszukiwania na wiosnę zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Piguła zależy jakie okolice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Na wiosnę, jak tylko zniknie śnieg, kolegom przejdzie chęć na randki. Zacznie się kopanie, a nie głupoty, tzn. dziewoje:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Jestem z Wałbrzycha ,ale jest gdzie szukać ,zamek Książ,Głuszyca,Walim,mam nadzieje że znacie te miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 Piguła zapraszam do Ząbek,robię świetną jajecznice na boczku:)zjemy,a potem możemy śmignąc do lasu na wykopki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 He he ... Tak Hebda to zareklamowałeś że Yeti Ci niedługo z kolegami zjedzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 no,ewentualnie mogą być placki z jabłek,z dżemem albo cukrem pudrem:) albo coś innego smacznego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Jaja na boczku to dopiero afrodyzjak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 jaja z kiełbasą to jest to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Danieloff- ja się boję, że wiosna wiosną, ale w marcu dopiero się będzie działo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 w marcu? hmmw marcu to koty się hmmmarcują"? :Pno i w marcu jade do wrocka!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Jeśli chcesz wyślę Ci moje bydlęta firmą kurierską. Nie będziesz się musiał do stolycy zDolnego Śląska fatygować.Czy mam rozumieć, że marcu powinienem gdzieś na urlop pojechać, ewentualnie barykady na mieście budować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 Yeti jakie bydlęta? :Pbo ja wiem czy barykady od razu.. będę prywatnie na 100%:)zresztą na Biskupinie jak już pisałem,może posępie z gitarą pod halą 100lecia jak mi znów na bilet powrotny zabraknie:)Barykady to na Grabiszyńskiej się budowało:)Biskupin to spoookojna dzielnica:)no,chyba że stolica przyjedzie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 a sępiło się sępiło jak przechlaliśmy wszystek z portfeli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Bydlęta czyli koty, z których miał być bigos dla W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Ty jesteś w tej kraciastej spódnicy, czy tej żółtej rozmazanej ( w sporo większym rozmiarze )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 to nie spódnica tylko koszula na pasie!a ta miła pani wrzuciła nam parę groszy do futerału(wrzucali też drugiemu sępowi"do hełmu:)uzbieraliśmy wtedy ponad110zeta,stwierdziliśmy że jutro znów tyle będzie ..i przepiliśmy wszystko tego wieczora...a dnia nastepnego ochrona nas przeganiała za nielegalne podłączenie piecyka do latarni i zarobilismy tylko 20kilka złociszy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 To nie wiem kolego Hebda czy ty się chwalisz cy odstraszasz koleżanki. Bo która się zainteresuje jak się jej pochwalisz że ostatnie pieniądze poszły na przepicie (czytaj nieodpowiedzialny ) no chyba że doceni fakt że zawsze możesz dorobić (zaradny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 hmm,po prostu cieszę się chwilą:)ale wróciliśmy stopem:)ale we wrocławiu nie ma dobrych ludzi! 6godzin łapaliśmy stopa na wylotówce i dopiero jeden,słownie jeden van się zatrzymał i zabrał naszą trójkę do waw:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Jak patrze na tego cygana w spódnicy,to też bym się nie zatrzymał...:)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Nie obrażaj Cyganów.Toż to pirat- nie widzisz chusty na głowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Popieram Hebde tez bym przepił to to bym zarobił ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Podpinaliscie sie do latarni?Hehehe :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 byście hełm popodziwiali a nie jakiegoś pirata:)przynajmniej było za co pić!(fotka z łapania stopa:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.