woytas Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Ja za wrocek jezdzilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Myślisz Woytas że nie da mu pociągnąć z piersiówki ? Wiem co miałeś na myśli... he he :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Krecik to zawsze mozna ozchodzic" jak nie ma innej mozliwosci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 No widzisz Hebda - czyli wszystko oki... :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 Krecik,chłopie,aż mnie rozmażyłeś o starych dziejach tą piersiówką:))):))) ehhWoytas,jeździłeś za wrocek ale skąd?:) ja z Ząbek:) prawie 7h pociągiem:)ale z dzisiejszej perspektywy uważam że warto było a czemu zgasło,też nie wie nikt":(ale może znów się rozjarzy dla mnie światełko w mroku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Znowu ktoś zgubił telefon ? ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 czemu zgasło,też nie wie nikt":(Być może miałeś za krótkiego knota?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 na pewno nie miałem zVisa :Pbez przesady bo się zarumienię:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartols Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 ale może znów się rozjarzy dla mnie światełko w mroku:)" - tylko uważaj, żeby cię pociąg nie przejechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Hebda, co znowu nawywijałeś że zostałeś dwukrotnie nominowany?Chyba nie chcesz przez to pokazać pannie Suzi jaki ty waleczny jesteś? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2010 jednej pannie już się pochwaliłem medalami na klacie:)teraz łamię z żalu ręce nad brakiem humoru..za co dostałem? poniekąd za próbę założenia podobnego wątku tasiemca którego już nawet w dołku nie ma...kapral Vis wie o co chodzi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Czyli mody złe kobiety są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2010 inaczej:czasem się zachowują jak panie w pewne dni" :)):P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 I kolejna się Pani ujawniła zagłosowała na odznakę Kitkaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Hebda- musi porozmawiam z Woytasem i ufundujemy dla Ciebie specjalny rodzaj odznaki za rany. Pasuje order im. Barona Munhausena?I przestań już sobie z modów dworować- i tak mają do Ciebie dużą cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 No właśnie ! Jak słusznie zauważył kol. Ralfi - koleżanka Kitkaa" głosowała nad wyborem logo...a na forum wpaść to już nie łaska ? ;)Brzydko , oj brzydko ! ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 no nie tylko, miała parę fantów do pokazania no i najlepsze należy do elitarnego klubu kanarkowców czyli witam w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Bywała tu onegdaj Pani Natasha, inteligentna kobieta, znająca język hebrajski i będąca ostatnią instancją dla osobników posiadających niezidentyfikowane fanty opatrzone napisami żydowskimi. Natasha dokonała wielu poprawnych identyfikacji takich przedmiotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Tak...ale dawno owych Pań nie było :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Nie było, bo od dawna nikt nie wstawił artefaktów z hebrajskimi napisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Płeć płcią, ale w obu przypadkach" wielu notorycznych Użytkowników przestało się ujawniać wpisami. Co, na szczęście, nie oznacza ich nieobecności na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Może i tak być Bandolero... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Boją się medali" Yeti... ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Krtku, ja również o strachu pomyślałem, ale inaczej skierowanym. Nie chcąc kolejnej zadymy i histerii, nie napiszę co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Skoro już o Nieobecnych mowa, to zapytam: gdzie jest Pomsee? To był porządny koleś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.