Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 no ja mam do zwiedzenia i przekopania Pozycje Mławską i Rzęgnowską już mam miejsca wyparzone itd... a mam pytanko może ktoś wleci w moje okolice z wykrywką ??. Bo sam nie ogarnę. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Gadałem wczoraj z kumplem od kopania.Niezwykle trafnie określił zimowy opad:Jeb*** biały syf..."Mnie już też szlag trafia...Mam z 10 wrześniowych miejscówek do przetrzepania...ajajaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 eee,odgrzewane nie smakuje już tak samo:Pja mam na oku miejsce gdzie siedzieli nasi z 3SBS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Ja będe szukał na stanowiskach 79 pp. Konkretnie Miejscowości Szumsk, Żaboklik, Kamień, Rzęgnowo, później się przeniosę się aż do Mławy. Tyle, że mapek nie mam ale okolice znam jak własna kieszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Towarzystwo widzę wyposzczone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 hehe i to bardzo mocno... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2010 ja juz nie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 cos panna ma pecha i czesto gubi telefon... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2010 nie Stedke:))) mój wpis wyżej to godzina powrotu z imprezy:))spałem 5godzin,położyłbym się ale kac męczy a zimnej coli nie mam a jest najlepsza na kaca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartols Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 Po prostu kol. Hebda chce z prosty sposób zaciągnąć dziewczynę do lasu. I gdy ona się schyli po fant on ją ... wspomoże w wydobywaniu;p. Tylko 1 problem został - dziewczyny raczej na poszukiwania nie chodzą w mini, ale może to ja sie nie znam na damskiej odzieży wykopkowej. A w razie czego to jest kryty, bo przecież panie władzo, ona sama chciał, żebym z nią do lasu poszedł;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 moje dziewczę raz pszło ze mną w teren z wykrywką w szpileczkach ale nie szło jej przetłumaczyć... później była zła ale na siebie że mnie nie posłuchała od tamtej pory do lasu ubiera się już normalnie ;-) dziękuję modom że obcięli trochę wątek ;-) bo schodzil już całkowicie prawie do dołka ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 Nie chciałem, aby upublicznione wywiady Stedke kiedyś stanęły na drodze Jego szczęścia :-)** tej optymistycznej wersji się trzymajmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 I jak tam Hebda ? PrzeANALizowałeś to dziewcze?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2010 nie:) na razie to mam kaca rozsadzającego mi czaszke..:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Było- rozanielona odnalezieniem telefonu krzyknęła Bierz co chcesz!!!", a Ty złapałeś litra i chodu w krzaki z gwinta obalić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2010 hłe hłe:)kto mówi że litra od razu...może to kac moralny?:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2010 uff,wziąłem UŻeta:/ więc dzisiaj trzeźwieje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Kto się połakomi na towara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 hmm cóż za piękna Kobitka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Już nie,żona mi w p........a.Za kare do końca mrozów nie mogę wyjść z wykrywką w teren.Przechlapane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Przez Wasze wypowiedzi żadna dziewczyna się nie zgłosi ;) tylko Muszkieterka była odważna - nie wszystkie takie są ;)Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Może ta się nadahttp://www.youtube.com/watch?v=vy2s9l2_Y6c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Blondynka wiec nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atlantic Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.