Skocz do zawartości

poszukiwane poszukiwaczki:))

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 356
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
orany,jesli przekręciłem słowa to sorki
ale chodzi o to że tam gdzie nie ma dziurki z przodu tam nawet dziurka z tyłu może być traktowana jako dziura z przodu....

:D
Napisano
ehh
pytałem czy są jakieś,bo fajnie by było smignąc do lasu na poszukiwania,
a nie że składam ofertę matrymonialną bo nie szukam bo mam.
ale jakos temat poszedł zygzakiem i skręcił na dołek...
Napisano
Hebda (1145 / 106)
2010-01-16 09:17:58

kurcze,miło by było pośmigać z młodą dziewczyną po lasach z piszczałka,tylko nie z jakąż mamuśką ale z jakąś młodą,gniewną szaloną:))
Napisano
Nie nęcą mnie zalety babin
kobieta zdradna, bierz ją dyabli!
kochanką moją jest karabin
i klinga ukochanej szabli..."

Hebda narzeczonej szukasz? Wkręć się w tekst lepiej:) pzdr
Napisano
wiesz Szumsk,jak na razie mam z kim iść przez ta najdłuższą drogę usłaną cierniami....
wam to tylko jedno na mysli:P
choć z drugiej strony wątek należy przypiąc do dziewczęcia od telefonu i tonego z jego komarkiem na zimowych oponach..
Napisano
ja też:)
i chyba wszyscy z tego wątku:)
kurde,mam już obczajone miejsce do kopania,nałożone mapy,wszytsko zaplanowane tylko ten cholerny śnieg:(
Napisano
Wiesz ja mam do przekopania jakieś 20 hektarów lasu. Mam może ze 2 kilometry do tych okopów i bunkrów ale u mnie na polach jest jakieś 40cm śniegu...
Napisano
u mnie może teren jakies 200 na 300 metrów gdzie było coś ciekawego we wrześniu i kicha,kicha,już wariuje przez ten śnieg
Napisano
hehe,yeti,nie mówie jej co się dzieje na forum:)
zreszta niestety jej raczej nie kręci kopanie,piszczałki itp...no chyba że na plaży wśród piasku tyle że ja kopie:P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie