Szumsk Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 a mnie tam jest ciepło. Chyba mnie ta wódka jeszcze grzeje.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 20:33 23-01-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 To się może umówcie? Kłopotów z tego być nie powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 to Szumsk to kobieta?!?!?!a rany,niezłe kamo na forum w takim razie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 pff albo ja jestem nie kumaty albo serio jeszcze pijany... Ale nie wiem o co wam chodzi z tym umawianiem. Jestem chłopakiem nie laską. !! xDehhh ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Czy ja coś takiego napisałem? Napisałem coś przeciwnego- że kłopotów z tego nie będziecie mieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Suzi wspominała że mają wtyczki" w Odkrywcy...Ale że Szumsk...hmmm...nie pomyślał bym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 hmm ja wiem czemu wy tak na innych naciskacie ;P. Sami jesteście płcią piękną" i chcecie nas zmylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Zaraz żonę zawołam- dostanie zajadów, gdy przeczyta podejrzenie że ja ze swoją fizjonomią mogę za płeć piękną robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 A Twoja żona poszukiwaczką jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 dobra ugryzlem sie w jezyk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Nie- nie musi mnie szukać- wie, że przed kompem Forum czytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 A widziałeś Yeti dziewczyne której Hebda szukał telefonu ?Teraz niby się wypiera - że to Trapera , jakaś pomyłka itd.Ale kto go tam wie ? ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Niepotrzebnie.. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 Szumsk... Laska to też był chłopak:) z tych co nie płaczą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 To Ten co tak blanty jarał ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Bijecie piane i prawie 1000 postow sie robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Bo wątek kultowy nie ma co... Dobijamy do 1000 dziś ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Sciemnia władza a przeciez o te liczby chodzi najbardziej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Poczekaj aż Hebda się otelepie- będzie 2 tysiące na dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Ino długo się ładuje...Mógłby Hebda zrobić vol 2 czy cóś podobnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 No bo to się ciągnie w nieskończoność. Ja na tym wątku nabiłem ponad 100 postów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 może zostawić takiego tasiemca długiego?:)hehe,jakoś mam dziś słabe baterie:(Szumsk,tak,ten z blantami:) chciał być królem jamajki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 A jak Suzi zechce nas odwiedzić ? Może lepiej żeby kobitki nie czytały pierwszej części ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 a niech odwiedza:)ja już mam cosik na oku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Kiedyś założyłem podobny wątek na Odkrywcy (góra rok temu) i tez cieszył się popularnością. Widać to wraca cyklicznie... :)Muszkieterka i Suzi w tym środowisku mogą liczyć na adoracje:)W każdym razie, przyglądałem się poszukiwaczom w Anglii i powiem Wam, że tam takie wątki nie maja sensu. Oczywiście przeważają chłopy tacy jak my, ale bez problemu dostrzec mozna dzieci, kobiety i to w każdym wieku (nawet babcie jak z pielgrzymki - sam widziałem). Sa też piękne panie i to czasami chodzace solo:) U nas na polach i lasach takiego widoku nie uświadczyłem. A własnie, widział ktos z Was kiedyś poszukiwaczke na własne oczy? Ale nie dziewczyne poszukiwacza zarażoną ewentualnie, ale taka samą z siebie? Ja nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.