Wyro Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 A prawdziwej zimy jeszcze nie ma, w swojej opinii kieruję się obserwacją przyrody - uznam, że nadeszła, gdy przyjdą tak siarczyste mrozy, że nawet Wyro nie pojedzie w teren kopać:-)"Wczoraj próbowałem jeszcze, ale juz sie tego zmrożonego śniegu nie da przerzucać a na dwie łapki sie bardzo męczę:) Wczoraj i ja się poddałem:)Ale swoja drogą po globalgate i wyrokach tej zimy (a jak Daniel słusznie zaznaczył mrozów jeszcze nie ma ostrych u nas) tych ekofaszystom spod znaku intersów biznesowych na globalnym rzekomym ociepleniu wskutek działalnosci człowieka powinno sie zrobić łyso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Widzialem ostatnio kronike z chyba 1978 - pociagi pomarzniete na torach i zasypane sniegiem, poodcinane drogi itp...Dzisiaj jeszcze duzo brakuje do tej zimy ale wszystko lezy. Jak teraz przyjdzie konkretny mroz na 2 tygodnie to prosze przygotowac sie do zycia bez pradu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Wyro bo ocieplenie klimatu dla Polski polega na obnizeniu temperatury. My nie jestesmy jeszcze dostosowani do udzialu w tak skomplikowanym programie, sterowanym przez najmadrzejszych z madrych i popierniczylo sie u nas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihua Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Poczekajmy aż nasz dzisiejszy śnieg zacznie topnieć,ciekaw jestem gdzie decydenci upchną nadmiar spływającej z gór wody?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 witam..co do zimowego tematu..u mnie pod balkonem mały 126p na wiosne czeka ;) zdrów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 http://www.youtube.com/watch?v=P0OEmPiXYwk to była zima panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Ech,a jaką radochę miałem bo szkoły pozamykali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 zima zle latem jak będzie gorąco i duszno a przez miesiac niebędzie padał deszcz usłyszymy podobne narzekaniajak stare przysłowie powiada jeszcze sie taki nie narodził co by wszystkim dogodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Jak walnie bombka A to nawet różaniec nie pomoże :) Ale lepiej być jako tako przygotowanym szczególnie , że zasilanie u mnie pada częściej niż śnieg. Ale są duże plusy takiej pogody - codzienna gimnastyka na świeżym powietrzu z łopatą (Dla tych stęsknionych za wykopkami chociaż namiastka emocji - nigdy do końca nie wiesz co kryje puch :),można ulepić bałwanka z garnkiem M40, policja nie stoi z radarem bo nie mają gdzie stanąć a ja nawet nie moge przekroczyć prędkości.Co do globalnego ocieplenia - to tym zatroskanym o los klimatu śnieżną pigułę w łeb i sopel za koszule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 jak zyje to ta Zima co roku zaskakuje Polske ;_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomakzr Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 eeee tam ja zawsze na zime wyjezdzam,wracam jak sniegi topnieja.trzymajcie sie cieplo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Ja od soboty (przed 12 wyłączyli) do dziś prądu nie miałem, a w okolicy jeszcze w kilku wsiach po ciemku siedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 paradoks rozwoju cywilizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Tego Pana aura też zaskoczyła...zdjęcie z dnia dzisiejszego :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Nas zima zaskakuje nawet w środku zimy!!! xD trochę dziwne. pozdr :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Tego pana troszkę zawiało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihua Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Na zachodzie UK.Troszkę podsypało.Ulice czarne. A komunikacja miejska wysiadła na jeden dzień?!Taksówkarze cieszą sie jak dzieci.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 eeetam Panowie tylko narzekacie zima jest piękna,właśnie wróciłem z lasu,śnieg do kolan jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 w tle pagórki pozostałości po wsi Kaleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 zapomniałem dodać ,że słynnej na naszym foruminne ujęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 a tu ktoś się chyba zgubił w lesie i wilcy go dopadły :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Skubaniec... zakopał się w śniegu i jeszcze zdążył zrobić sobie zdjęcie xD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.