Skocz do zawartości

Zima zaskoczyła Polskę

acer

Rekomendowane odpowiedzi

A prawdziwej zimy jeszcze nie ma, w swojej opinii kieruję się obserwacją przyrody - uznam, że nadeszła, gdy przyjdą tak siarczyste mrozy, że nawet Wyro nie pojedzie w teren kopać:-)"

Wczoraj próbowałem jeszcze, ale juz sie tego zmrożonego śniegu nie da przerzucać a na dwie łapki sie bardzo męczę:) Wczoraj i ja się poddałem:)

Ale swoja drogą po globalgate i wyrokach tej zimy (a jak Daniel słusznie zaznaczył mrozów jeszcze nie ma ostrych u nas) tych ekofaszystom spod znaku intersów biznesowych na globalnym rzekomym ociepleniu wskutek działalnosci człowieka powinno sie zrobić łyso.

• Odpowiedzi 72
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Widzialem ostatnio kronike z chyba 1978 - pociagi pomarzniete na torach i zasypane sniegiem, poodcinane drogi itp...
Dzisiaj jeszcze duzo brakuje do tej zimy ale wszystko lezy. Jak teraz przyjdzie konkretny mroz na 2 tygodnie to prosze przygotowac sie do zycia bez pradu :)

Jak walnie bombka A to nawet różaniec nie pomoże :) Ale lepiej być jako tako przygotowanym szczególnie , że zasilanie u mnie pada częściej niż śnieg. Ale są duże plusy takiej pogody - codzienna gimnastyka na świeżym powietrzu z łopatą (Dla tych stęsknionych za wykopkami chociaż namiastka emocji - nigdy do końca nie wiesz co kryje puch :),można ulepić bałwanka z garnkiem M40, policja nie stoi z radarem bo nie mają gdzie stanąć a ja nawet nie moge przekroczyć prędkości.
Co do globalnego ocieplenia - to tym zatroskanym o los klimatu śnieżną pigułę w łeb i sopel za koszule.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie