woytas Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Niemcy uzywali migow bo nic innego nie posiadali - poza oczywiscie starfighterami (bo tornado to inna bajka niz 29 czy tez euro) Nawyki mieli podtrzymane na samolocie stricte mysliwskim. Na Eurofightera nas niestety nie stac, gdybysmy wybrali m-2000 moglibysmy kupic po nich rafale. (i miec naprawde dobry offset-a nie technologie chodowli tucznikow i skladania samochodow)
balans Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Izrael wymienia F-16 na Gripeny.." - to nieprawda i zupełnie zresztą nierealne z wielu względów.Na Eurofightera nas niestety nie stac, gdybysmy wybrali m-2000 moglibysmy kupic po nich rafale. (i miec naprawde dobry offset-a nie technologie chodowli tucznikow i skladania samochodow)" - i ja tak uważam, bo w tym całym biznesie liczy się coś więcej niż tylko zabawki dla wojskowych".
woytas Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Tez mnie zastanawia ten izrael i wymiana na gripena.Od lat uzywaja bardzo zmodyfikowanego sprzetu z USA do ktorego maja baze remontowa.
acer Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Prawdziwe dyżury bojowe to miały MiGi-25 w Brzegu albo Su-15 na Kamczatce .....a nie tam teraz jakieś F-16...zaledwie cienie przeszłości
tomcat3 Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 F-16 to juz dziadek ale dla nas jak zbawienie.W koncu jestesmy Polakami...
acer Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 ...Przeciwnik wykazał rozwagę i szybko zawrócił..
Edgar Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Izrael wymienia F-16 na Gripen to nieprawda,może BBC się myli...W zeszłym tygodniu był o tym reportaż ale może się mylili....
gajowy408 Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 strach się bać ,żeby nie spadł gdzieś na miasto ;DDDDDDDDDDDDD
samgnus Napisano 12 Styczeń 2010 Napisano 12 Styczeń 2010 Myślę,że zapominacie Panowie o jednym...Polak i na drzwiach od stodoły poleci...:))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.