8total4 Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 witam.wybiera się ktoś na tegoroczny MWB ? może jakaś forumowa integracja?z południa szykuje się pare Osób.. Wpisujcie się kto zamierza być..przypominam iż data imprezy to 16.01.2010.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Na bank będę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Potwierdzam przybycie;) Ile tych piwek chcesz? Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Niestety będę. Niestety, bo widzieć znów Tomalę mi przyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Ja również będe panowie.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Ja także zamierzam się zjawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 jak dostane wolne to tez pojadę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Żeby nie ta odległość;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Taaa... strasznie daleko masz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2010 Martian się boi że go upijemy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Pewnie sie pojawie:)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Wygląda na to, że i ja ruszę dupsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 no to szykuje się niezła integracja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku 73 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 czy MWB ma charakter giełdy kolekcjonerskiej (interesuje mnie broń biała), czy barzdiej spotkanie rekonstruktorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Jest i broń biała, ale ceny przeważnie zaporowe" choć trafiają się także okazje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku 73 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 bjar_1 możesz coś więcej napisać, mniej więcej ilu jest wystawców z bronia białą, jakie ceny chodzą?? byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 - ktoś się wybiera? jest to prawdopodobne...------------------------celem głównym integracja - tak, że zastanówcie się nad ozkładem czasowym" pobytu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Maku - jak to na giełdach staroci, co do cen to nie podpowiem za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 jak integracja to jak wytrzymacie do 15 to podjade;p ale wczesniej nie dam rady praca;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 7 Styczeń 2010 Share Napisano 7 Styczeń 2010 ceny na mwb zaporowe , no może czasem trafi się coś taniej ale to polecam letnie edycje pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2010 Kobier, poleć lepiej jakiś browar w przystępnej cenie w okolicy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 To jest jedyna słuszna koncepcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 najlepiej by bylo do sklepu z regionalnymi bro wpaść ale mam alternatywe coś pomyśle byle by ta integracja poczekała na mnie;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Też wjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LatinoBoy Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Tez na pewno będę... pawel888 masz maila ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.