KOLEK Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2009 Pewnie jakieś stanowisko ogniowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOLEK Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2009 to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 dodaj lepsze foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOLEK Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2009 A to w promieniu 50m od wcześniejszego znaleziska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOLEK Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2009 to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Witam ;)Duuużo tego ;)Jaki to sprzęt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOLEK Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2009 Garrett ACE300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 i jak sie sprawuje ?? pierwszy raz widzę takiego sprzeta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 bo to starszy sprzęt, sprzed kilku lat, ale instrukcję z parametrami gdzieś w sieci widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 człowiek jeszcze taki młody :D:D:D:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Na ostatnim zdjęcia,na samej górze - to podstawa do kielicha/świecznika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Na wesoło - Były w jednym miejscu -Biesy :):):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Nie rozumiem.Kilka łusek i to nawet nie dużo jak na jeden dołek.Po co się afiszować?Ostatnio w sadzie trafiłem chyba ze 150 w taśmie i do tego rozbierane, to było dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Trafiały się też nie raz już puste łuski załadowane do łódek, żołnierzom się czasem też nudziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Te też były w jednym dołku.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Oj Huku ładnie to tak robić naszym kochanym Biesom anty reklamę:)A tak na marginesie to raz w tygodniu tygodniu śmieci z tego składziku były wywożone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Szczepciu od czego te łuski?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 wiem obok niedaleko została moja wątroba :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 te łuski to jakies współczesne, nie czasem od działek z miga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Zgadza się, Damian84, wszystkie z biciami z lat 50.pozdr.szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Dajcie panowie spokój, wy nie cieszyliście się na początku z trafienia paru łusek? Rzecz dla mnie jak najbardziej normalna, i nie ma tu nic z czego można by się nabijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMan Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Co trzymasz na 3 zdjęciu w lewej ręce? To jakaś podstawka? Znalazłem coś w podobie z ołowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Też o to pytałem :] Wygląda jak podstawa świecznika/kielicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOLEK Napisano 1 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2010 Tak to podstawka po „czymś” jest bardzo cienka i prawdopodobnie posiadała pierwotnie środek z drewna. Nie jest to miedź raczej stop miedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.