Skocz do zawartości

Wykrywacz do 500 zl

Manierkarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam !
Naszła mnie ochota na zmianę wykrywacz z jabla na coś lepszego byle nie PI :)
Moj budżet jest ograniczony ponieważ jestem na etapie gimnazjalnym i nie zarabiam :) Interesuje mnie wykrywacz na militaria.
Jaki mozecie mi polecic ?
Pozdro
PS: Przeszukiwałęm forum i allegro ale sie nie zdecydowalem na zaden, sadze ze mi pomozecie :)
Napisano
Witaj,ze swojej strony radziłbym ci jeszcze dozbierać z 100-150zł(pogoda i tak jest niezbyt sprzyjająca na wypady więc masz czas)i używany HS-3 wyrwiesz na znanym portalu-sprzęt bardzo polecany na militarkę.pozdrawiam
Napisano
Racja andreee,na swieta troszke kasy dozbierac i kupic Hs-3 bo w tej cenie jest to najlepsze rozwiazanie
Wiem co mówie jakiś rok temu miałem ten sam dylemat, zakupiłem Hs i do militarki nie zamierzam go zmieniac
<pozdro
Napisano
popieram kol pawła888, za swojego smęta dałem 590,potem doszedł zakup cewki 37cm(poprzednia 25)i polecam zdecydowanie!!
na militarke pies,monety i drobnice też łapię
pozdro
Napisano
Thomson,daj już odpocząć temu sprzętowi to jest przeżytek -powiem ci trzeba być naprawdę bardzo cierpliwym aby go opanować-sprzęt niestabilny w terenie i wiele innych mankamentów niesprzyjających poprawnemu funkcjonowaniu w terenie-sam kupiłem go gdyż poczytałem sobie dawno temu tematy Twoje i wielu innych chwalących ten wykrywacz,a myślałem,że jest naprawdę taki super sprzęt na militarkę teraz po sezonowym użytkowaniu tego sprzętu mogę powiedzieć,że to po prostu wielkie g.... .pozdrawiam i nie polecam tej wykrywki
Napisano
Ja za swojego dałem 450 z cewką 30, co prawda od znajomego ale można juz w tej okolicy cenowej kupić''smętka'', ja jak najbardziej podtrzymuje swoje zdanie i kolegi HEBDA, sprzet nie do zdarcia, fanty konkretne sie nim wyciąga
<pozdrawiam i polecam
Napisano
Do moderatora działu. Dlaczego kol. Thomson może co chwila reklamować produkowany przez siebie wykrywacz w sposób kreta" forumowego, a ja nie mogę tego robić w sposób jawny? Podkreślam, że wykrywacz Salamandra jest produkowany przez osobę nie mająca zarejestrowanej działalności gospodarczej, co jest dodatkowo nieuczciwą konkurencją, poprzez zaniżanie ceny wykrywacza - producent nie płaci podatków i opłat należnych Skarbowi Państwa. Pisałem już o tym wielokrotnie, moje posty były usuwane przez moderatora Woytasa.
Napisano
Armand czy to ma być reklama? napisałem, że istnieje taki wykrywacz jak Salamandra za niewielkie pieniądze, która może być dobrym rozwiązaniem dla osób z niskim budżetem. Z tego co widze to tylko ty na każdym forum próbujesz wciskać na siłe swój sprzęt. I proszę daruj sobie tą gadke o podatkach. Wogóle co Cie to obchodzi czy jest produkowany jawnie czy nie? Liczy się to że jest skuteczny i spełnia swoje zadania.

Następnym razem nie kompromituj się tak bo nie wypada jak na producenta z 20 letnim doświadczeniem...

Pozdro
Napisano
Jak chcesz Armand miec reklame to wykup sobie baner na stronie odkrywcy i nie marudz tutaj.Inni sie nie żalą i tez sprzedaja wykrywacze.
Napisano
Ja tam reklamy ze strony kolegi Thomson-a nie widziałem, poleca Salamandre bo jest temat ''wykrywacz do 500zł'' a czy ją produkuje czy nie, czy ma jakiś w tym interes czy nie to tylko i wyłącznie jego sprawa, ja polecam Hs-3 i go nie produkuje, poprostu kazdy poleca to co mu odpowiada i co jest godne polecenia
<pozdrawiam
Napisano
Zdecydowanie na początek polecam smętka z dużą cewką. Chyba,że poprosisz na gwiazdkę kasę zamiast prezentów, to dozbieraj i kup rutusa proximę - wtedy na kolor też będziesz mógł pobiegać ;) Pozdro
Napisano
Kolega andreee zgadzam się z twoją wypowiedzią dotyczącą salamandry sam tak udupiłem kasę. Na militarke polecam też wykrywacz traper i midas firmy SAPER. Ma dobry bardzo duży zasięg i na militaria się świetnie nadaje. Bardziej polecam trapera ponieważ midas i traper to praktycznie to samo a traper jest o 150zł tańszy i kosztuje 550zł.
Pozdrawiam
Napisano
Witam
Jak zwykle człowiek o coś pyta a większość odpowiedzi nie związana z pytaniem.
Widzę że Salamandra nie daje spać konkurencji. Drogi Armandzie idą święta więc troche więcej radości.Myśle że w jeden sposób rozwiał byś wiele wątpliwości które ci zaprzątają głowe, poprostu zamów u producenta jakąś Salamandre i poproś o rachunek będziesz miał odpowiedż czy jest zarejestrowany ,po drugie jak już będziesz miał wykrywacz przyjrzysz mu się uważnie to zobaczysz w jaki sposób można wykonać niedrogi wykrywacz VLF/Statyk,co tylko pozwoli ci obniżyć koszty jak i cenę wytwarzanych przez ciebie produktów,i po trzecie zobaczysz jakie osiągi powinien mieć naprawdę głęboki statyk.
pozdr.
Napisano
Reklama jest wykupiona w ramach ogłoszenia w Odkrywcy, także Fiskars, Twoje poradnictwo jest zbyteczne. A że się baner nie ukazuje - brak odpowiedzi na reklamację tego faktu ze strony Prezes Odkrywcy, ale to już inna sprawa.
Fiskars, może by tak Thompson wykupił sobie reklamę, a nie rżnął od lat kreciego głupa z cichym poklaskiem moderatorów tego forum? Może mu wykup tę reklamę, jak tak go żałujesz?
Napisano
Naszła mnie ochota na zmianę wykrywacz z jabla na coś lepszego byle nie PI :)"

PI na militarkę nie jest takie złe, a ogólnie PIki coś w sobie mają... co do HS'a-także polecam....
Napisano
Pytanie kolegi Manierkarz Witam !
Naszła mnie ochota na zmianę wykrywacz z jabla na coś lepszego byle nie PI :)
Moj budżet jest ograniczony ponieważ jestem na etapie gimnazjalnym i nie zarabiam :) Interesuje mnie wykrywacz na militaria.
Jaki mozecie mi polecic ?"

Moja odpowiedźOd 450 można zakupić Salamandre. O szczegóły pytaj producenta."

Słuchaj gościu to według Ciebie jest reklama?W tej chwili przesadzasz... Nie mam zamiaru się z tobą kłócić w tej kwestii. Myślałem, że jesteś poważną osobą. Jednak się myliłem. Już dawno powinieneś dostać 3 kartkę. jeżeli nie rozróżniasz zwykłego zdania od kryptoreklamy to twój problem.
I radze Ci zainsteresować się własnymi wyrobami... Bo z dostępnych mi informacji wynika, że twój rzemieślniczy wyrób to dno.

Żegnam
Napisano
Witam
Bardzo spodobała mi się wypowiedź kolegi Saperskiego .Na pytanie kolegi Manierkarza Naszła mnie ochota na zmianę wykrywacza z jabla na coś lepszego byle nie PI " odpowiada kolega Saperski Na militarkę polecam też wykrywacz Traper i Midas firmy Saper " To tak jak by doradzić komuś żeby przeszedł z deszczu pod rynne.
pozdr.
Napisano
Przypominam iż kolega Thomson był dwa razy za swoistą uporczywość w Salamandrze" banowany :)
Armand pamiętasz jeszcze za co dostałeś Swoją pierwszą żółtą karteczkę ? :)
Nie zarzucajcie mi zatem cichego przyzwolenia na pseudo-auto- reklamę :)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Martin

Wesołych Świąt :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie