Skocz do zawartości

Czas oczekiwania na paczkę

GeneralRemek

Rekomendowane odpowiedzi

Większość ludzi kupuje prezenty na gwiazdkę (uppps...zaraz odezwą się upiory, że pewnie chodzi mi o gwiazdę Dawida:-) przez internet i poczta nie wyrabia z dostarczaniem przesyłek. Nie tylko poczta zresztą. Moja małżonka zamówiła mi na prezent książkę z Księgarni Odkrywcy, wybrała opcję kurier" i tak już 12 dni czeka...

Daniel- to Ty uderz do Księgarni a nie na kuriera narzekaj. Z tego co pamiętam, był swego czasu problem z wydolnością systemu".

PS Ja, w zeszłym roku, prezent ( szklana szopka bożonarodzeniowa ) dla Babci mojej żony zawiozłem na Wielkanoc. Poczta przesyłkę wysłaną na początku grudnia 2008 ( wziąłem pod uwagę poślizg ) dostarczyła w połowie stycznia 2009. A reklamację zlała i tyle tego- podstawą były awiza, które podobno mi zostawiali...

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:43 16-12-2009

Oczywiście, że tak. Nie wiem czy koledzy słyszeli, ale ostatnio przeprowadzona była kontrola Poczty. Wyniki miała najgorsze - złe warunki, zbyt dużo zatrudnionych osób, nie przeprowadzanie żadnych inwestycji, jeżeli już to zupełnie nietrafnych no i fatalna jakość usług. Raport z tej kontroli ma trafić do Sejmu, a tam ma powstać ustawa aprawiająca" nieprawidłowości.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie