GeneralRemek Napisano 16 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2009 Czy jest możliwe, żeby duża paczka, wysłana pod koniec listopada dotarła dopiero po nowym roku? Bo słyszałem już o takim przypadku.Zdrów.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 Paczki idą ( niemal dosłownie ) od daty nadania do sukcesu- daty doręczenie. No, chyba że ma się pecha i inna wersja amby zje.Ale aż w taki poślizg trudno uwierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 16 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2009 Dzięki, choć kto wie ;))Zdrów.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 Większość ludzi kupuje prezenty na gwiazdkę (uppps...zaraz odezwą się upiory, że pewnie chodzi mi o gwiazdę Dawida:-) przez internet i poczta nie wyrabia z dostarczaniem przesyłek. Nie tylko poczta zresztą. Moja małżonka zamówiła mi na prezent książkę z Księgarni Odkrywcy, wybrała opcję kurier" i tak już 12 dni czeka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 Daniel- to Ty uderz do Księgarni a nie na kuriera narzekaj. Z tego co pamiętam, był swego czasu problem z wydolnością systemu".PS Ja, w zeszłym roku, prezent ( szklana szopka bożonarodzeniowa ) dla Babci mojej żony zawiozłem na Wielkanoc. Poczta przesyłkę wysłaną na początku grudnia 2008 ( wziąłem pod uwagę poślizg ) dostarczyła w połowie stycznia 2009. A reklamację zlała i tyle tego- podstawą były awiza, które podobno mi zostawiali...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:43 16-12-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 16 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2009 Nie próbowałeś z nimi dalej? Bo chyba nie dostawałeś tych awiz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 Panie Generale- ja parę razy w miesiącu miast przesyłki dostaję DO RĘKI dwa awiza- zwykłe" i powtórne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
explosivelabs Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 A ja kupiłem w czwartek w piątek wysłano. Paczkę dostałem w poniedziałek. Dosłownie byłem w szoku i to pocztą z drugiego końca polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspiko Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 Mała przesyłka wysłana priorytetem z Krakowa do Warszawy dotarła po 9ciu dniach./był co żadko się zdarza wyraźny stempel daty nadania/ Poczta bezczelnie kradnie-prorytet to fikcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 16 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2009 Oczywiście, że tak. Nie wiem czy koledzy słyszeli, ale ostatnio przeprowadzona była kontrola Poczty. Wyniki miała najgorsze - złe warunki, zbyt dużo zatrudnionych osób, nie przeprowadzanie żadnych inwestycji, jeżeli już to zupełnie nietrafnych no i fatalna jakość usług. Raport z tej kontroli ma trafić do Sejmu, a tam ma powstać ustawa aprawiająca" nieprawidłowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 Nie wiem jak wy, ale ja nie mam problemow z szybkim dostarczeniem paczek. Ostanio dochodziły mi nawet 2 dni po wpłacie za przedmiot. I to Pocztą Polską.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 Z ciekawostek: W zeszły wtorek wyjąłem ze skrzynki kartkę, którą nadałem w sierpniu (!) będąc na urlopie w Albanii...szła prawie 4 mce. Co ciekawe, inne wysłane wtedy kartki dotarły bezproblemowo po jakimś tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 16 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2009 Hahahaaha ;))A to ci dopiero ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.