GzesioB Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Thompson możesz podać jaki sposób poskutkował ?Twój kret uciekł aż na mierzeje wiślaną i tam teraz ryje !Albo na urlop nad morze go wysłałeś ?Ja swoim zafundowałem lot do ciepłych krajów bo nie wszystkie odleciały samodzielnie.A w tym roku sobie zasłużyły - co który wylazł to miał albo krzywy nosek albo guza na główce.I tak pomogły mi w lokalizacji czołgu na mojej działce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2009 Zadziałał na niego sposób kolegi Salamander ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Товарищи, моли лучше работает русский производства Т-34.Czy кто-либо другой не сомневается? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Teraz cyrylica w modzie?odp-tak T-34 można rozjechać kreta.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Tylko uważajcie aby nie zniszczyć Krecika2002 ;)Я должен объяснить еще раз? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drops072 Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 zastosujcie świece dymna zatkajcie wszystkie otwory prócz jednego wsadźcie świece dymna możne być granat jak ktoś wykopał i zasypcie a kret się wyniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Na dodatek przy zastosowaniu granatu obejrzy jeszcze okolicę od góry ,a wy dacie niezły popis pirotechniki na sylwka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Albo nie zły jest pomysł taki:Zamówić tzw gruche" do tego 4m3 betonu wystarczy B20, i zalać dziada na całej powierzchni ogrodu, i wszystkie problemy z głowy! trawa nie rośnie, chwasty nie zarastają nam ogródka itp itd xDPOZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Zbyniu koszty kosztyJa kupowalem meterek z pompa za 250 zeta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 Mój dziadek to widłami za ryjącym osobnikiem aginał".Wode tez wlewał...Zresztą,czego on nierobił.Temat trudny do opanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert283 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Komarek albo inny pojazd silnikowy,wąż na tłumik i do kretówki.Zakopcić i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.