Skocz do zawartości
  • 0

Butelka z ziemi z alkoholem ale jakim?

Kiczka1111

Pytanie

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hehe wykrywacz nieźle wykombinowany... ;D Jak chcesz to maluj twoja sprawa bo zależy jak on się Tobie podoba nie nam. A jak już otworzysz ta butelkę to daj znać nam tu na forum czy nadaje się to do opracowania" :D
Napisano
<kłaniam sie> niezły patent.Tez zaczynałem od własnego tylko sam robiłem elektoronikie i gubił mi sygnał.To były czasy.
ps. lepiej w moro
Napisano
Kliczka1111,a nie lepiej zaiwanić kulę ortopedyczną dziadkowi lub babci na sztyce,wtedy nikt by sie nie czepiał że masz jakis dziwny wykrywacz:)pozdrawiam
Napisano
Witam ja tez natknąłem się kiedyś na podobny fant... tylko że ja znalazłem 15 litrowych słoików na głębokości metra:D wg mnie była jeszcze zdatna do spożycia:D
Napisano
Witam smakoszy ;-D. Co do zawartości znaleziska. Obstawiam likier jajopodobny" o smaku cytrynowym lub pomarańczowym. Napitek bardzo popularny pod koniec lat 80 i na początku 90. Było tego kilka rodzajów. Nazywało się toto cytrynówką" itp. Zawartość alkoholu w zależności od producenta od 18 do prawie 30 gradusów". Tanie to było i dobre. Moim zdaniem raczej nie powinno się popsuć ze względu na zawartość alkoholu.
Długotrwałe leżakowanie" nie zawsze oznacza zepsucie. Wszystko zależy od szczelności opakowania. Ta flaszka wygląda na szczelną.
Znany mi jest przypadek kiedy pracownicy leśni w Parku Roztoczańskim znaleźli ziemiankę a w niej niemieckie konserwy. Były dobre! Zdarzenie miało miejsce na początku lat 90 a tym co to jedli bardziej zaszkodziła wódka którą to zapijali.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie