igorek Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 Witam wszystkich,pomimo braku czasu ,deszczu udalo mi sie wyskoczyc w teren,bo motywacja byla moja nowa wykrywka spektra V3.Miejscem wyprawy byl niewielki las znajdujacy sie 15km od Paryza.Udalo mi sie wydobyc pare fancikow:zloty pierscionek,srebna monetka-1/2 franka Napoleon Bonaparte z 1810r,jeden euro,pare centow;jeden frank z 1943r no i strzal dnia figurka z brazu.Znalazlem ja pod starym drzewem,na glebokosci okolo 40cm,oplatana korzeniami drzewa,dodam ze pare slow wulgarnych wylecialo mi z ust(za sprawa tych korzeni)Gdy dokopalem sie do celu,ujrzalem cos zawiniete w skrawki materialu,okazalo sie ze to figurka.Ma 20cm wysokosci,jest z brazu i przedstawia jakiegos bozka,bustwo plodnosci,sil witalnych itp.(tak mysle)Gdzie niegdzie widac znaki dzialania warunkow atmosferycznych,ale stan ogolny jest dobry.Skad sie tu wziela?co dokladnie przedstawia?moze ma moc silniejsza od wiagry ;)moze ukryla ja niewiasta przed swoim mezem bo nie mogla juz wytrzymac itp.Zdiecia robilem telefonem,wiec jakosc nie najlepsza...Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sla1971 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 A gdzie foto tej figorki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 widok z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 z boku,piekna meskosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 jeszcze raz przod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 he, he - tylko proszę, bez dwuznacznych komentarzy odnośnie najbardziej odstającej części tej figurki ;)-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 widok z tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 widok z profilu;zamiast oczu penisek z jednej i drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 glowa z przodu,widac tu lewe ^^oko^^,prawe zaslania nos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 zblizenie (korpus w pelnej okazalosci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Niesamowite. To coś wygląda jak kosmita.Pzdro.PS. Ostatnio czytalem trochę Danikena, dlatego wszystko mi się kojarzy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Też mi się z jakims ufolem skojarzyło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 a moze ta figurka pochodzi z marsa,bo jezeli tak wyglada zycie pozaziemskie,to KOBIETY MAJA.......... ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 kobiety to są z Wenus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo_Krosno Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 igorek ładne fanty. Dostałeś mojego maila? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 Koleś pyta o konkrety a wy mu pianę bijecie. Zasada: nie wiem, nie pisze. Poziom forum dawno zszedl na psy, dzięki m. in. takim wpisom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 ja na twoim miejscu nie pokazywał tej figurki na forum,w uwierz mi że wiem co mówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 16 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2009 Nie boje sie,w koncu nie ukradlem,a tak na powaznie to nic na temat tej figurki nie znalazlem,a szukalem troche....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasioo Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 mówiąc na poważnie to ta figurka nie wygląda na zbyt nową, nie wygląda na jakiś współczesny suwenir z Afryki, tylko na coś starszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 16 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2009 to ze nie jest nowa to wiem,to ze nie odlew,a reczna robota to terz wiem,i tyle tej wiedzy,jak odbiore aparat z serwisu to dam dobrej jakosci fotki,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszpol26 Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 I gdzie te lepsze fotki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 kijow on to znalaz we Francji a nie w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2009 widok z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2009 profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2009 drugi profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.