blaszak Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Sam wiem gdzie leży jeden prawie kompletny w powiecie kieleckim i gówno o tym powiem.Wolę żeby zgnił.Ważne że wiem gdzie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Po pierwsze nikt nie gnoi Leona, aczkolwiek niepotrzebnie może widząc pojazd przez sekundy określał co widział. A z drugiej strony, Panie Blaszak, jak my się mamy zachować, skoro jak tylko coś na rzeczy to od razu na FWP. A my nie tylko nie mamy z tym nic wspólnego, ale sam bym się chętnie dowiedział co widział Leon i gdzie to pojechało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 skyluke -bjar tylko ta walną nie wiedział że tak nie chcąco zawadzi -pozdor:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 'Sam wiem gdzie leży jeden prawie kompletny w powiecie kieleckim i gówno o tym powiem'....jak wiesz, to wyciągaj! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
links76 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Moje niechętne podejście do forum zostało potwierdzone już za pierwszym razem za co serdecznie dziękuję panom prześmiewcom. Co do Leona to wątpię by zawracał komu kolwiek głowę gdyby nie był to wrak pojazdu pancernego. Decyzję dotyczącą zgłoszenia na Odkrywcy została przez niego podjęta w nadzieji że pojazd nie wyląduje w hucie, czy też zniknie bez wieści na co się niestety niechybnie się zanosi. Nie przypominam sobie by padły jakie kolwiek podejrzenia pod kontem FWP ze strony Leona, Woytasa, czy mojej, bo i kierunek wyjazdu transportu temu przeczy. Co do głupich uwag bez których to forum obyć się nie może ze strony co niektórych osób to zastanawia mnie gdzie podziali się moderatorzy. Wielkie podziękowania dla Woytasa z mojej strony za zaangażowanie w sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyluke Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Huk o co Ci chodzi bo Twojego toku nie można zrozumieć ?Pisz po polsku. Powodzenia w tropieniu links76! Bez odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Wszystko ukryją kolega zgłosił kiedyś o zaleganiu wraku jakiejś pancery w okolicznym jeziorku(niewarzne co).Nurkując rekreacyjnie to zlokalizował zgłosił gdzie trzeba" tak twierdzi,wszystko OK :-)po jakimś czasie nurkuje specjalnie do tego a tu nima tematu:-( i co otakim czymś sądzić ? Fakt faktem go te sprawy kompletnie nieinteresują ale dzieci czołg rozpoznają:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 skyluke wyciągałem wnioski z toku twojego rozumowania :):) przecież wiesz co pisałeś - no chyba że nie ? -pozdro :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzergrzes2 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Witam Panowie w waszych okolicach było sporo sprzętu pancernego,wiem o tym bo mieszkam w B-białej (do was to rzut beretem).Sam ostatnio dostałem wiadomośc że przy budowie obwodnicy w waszej okolicy został znaleziony T34.Ico ?Panowie pracujący sprzętem ciężkim najczęściej jak coś znajdą to ładują na samochód i na złom mają w dupie czy to czołg samolot czy inne kilogram razy 40gr.Dlatego napisałem czy szukaliście na złomach a jest ich sporo!! pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek2407 Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 To prawda nasze złomy pod tym względem są znane. Smutne ale prawdziwe ...http://worldwartwozone.com/forums/land-warfare/12057-panzer-parts-scrap-metal-dealers.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 I tu sie mylisz krzysiek2407!Zdjecia z forum którego link zamieściłeś to nie złomowisko!Widać na nich kolekcje braci Kęszyckich ,gdy jeszcze mieściła sie w Jabonnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg1 Napisano 12 Grudzień 2009 Share Napisano 12 Grudzień 2009 Kolekcja...hm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.