Skocz do zawartości

Prezent dla odkrywcy

edytax

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie,

narzeczony zakupił ostatnio wykrywacz i wpadł w nałóg poszukiwań. Święta za niedługo więc chcę jakiś prezent kupić. W obecnej sytuacji wszystko co nie związane z poszukiwaniami nie będzie trafione:)
Doradźcie co można kupić jako prezent dla poszukiwacza???

Dzięki!!!

Myślę że GPS-a nie będzie używał:( Raz udałam się z nim w teren. Rany on jest totalnie obłąkany. Wręczył mi saperkę i kazał kopać. W oczach miał totalne ognie ( wolę nie nazywać rzeczy po imieniu...)
Poza tym orientacja w terenie ok a jak on to mówi adrenalina musi być...więc nawet jak zabłądzi i będzie problem z powrotem to on już sobie zajęcie wynajdzie...

Zaintrygował mnie pinpointer - czy to jest niezbędne??? Co to wogóle jest?
Możecie polecić model do Proximy Rutus?

P.S. Dodatkowym prezentem będzie wiedza jaką dzięki Wam zdobędę!!!

Panowie - dzięki za rady.
zakres cenowy - 300 zł.
Super byłoby moro ale obawiam się że usłyszę iż za bardzo będzie się zucał" w oczy.
Saperkę posiada; kalosze też, klaser odpada ponieważ on zbiera prawie wszystko co wykopie:( niestety raz nawet wykopał obrączkę gołębia z nogą i przytaszczył to ze sobą!

Pomyślałam sobie że jak już kupię ten prezent to zakopię go pod lasem i wręczę mapę - niech chociaż raz znajdzie coś przydatnego!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie