edytax Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2009 Panowie,narzeczony zakupił ostatnio wykrywacz i wpadł w nałóg poszukiwań. Święta za niedługo więc chcę jakiś prezent kupić. W obecnej sytuacji wszystko co nie związane z poszukiwaniami nie będzie trafione:)Doradźcie co można kupić jako prezent dla poszukiwacza???Dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Myslę że świetnym prezentem będzie pinpointer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Sapereczka jakiejś renomowanej firmy lub aparat z dobrym makro;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edytax Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2009 Czy możecie podać modele jakie polecacie. Przecież jak pójdzie do sklepu laik to wszystko mogą zachwalać a u mnie z decyzyjnością nie najlepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 albo dobre słuchaweczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Waspólny wypad w plener;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sla1971 Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Albo jakies fajne moro (mundur polowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Musisz przeprowadzić rozpoznanie jaki ma sprzęt do poszukiwań,wtedy będzie można doradzić co wypadało by dokupić ku ogólnemu zadowoleniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edytax Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2009 Ma proximę ale jaki model nie mam pojęcia - cenowo około 1500zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filixxx Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 A może pokrowiec na wykrywacz? Kolega wczoraj dostał od żony i się bardzo cieszy z niego. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edytax Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2009 o rany to są pokrowce???Znam model:) Proxima Rutus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Kup mu GPSa, żeby nie błądził w lesie i mógł wracać do domu i.... ukochanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 popieram, GPS świetna rzecz w nieznanym lesie :)no i oprócz tego można sobie wklepać miejscówki :)-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Łopatka saperska fiskars,a jak nosi obrączkę to GPS jest zbędny,cały czas jest namierzany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edytax Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2009 Myślę że GPS-a nie będzie używał:( Raz udałam się z nim w teren. Rany on jest totalnie obłąkany. Wręczył mi saperkę i kazał kopać. W oczach miał totalne ognie ( wolę nie nazywać rzeczy po imieniu...)Poza tym orientacja w terenie ok a jak on to mówi adrenalina musi być...więc nawet jak zabłądzi i będzie problem z powrotem to on już sobie zajęcie wynajdzie...Zaintrygował mnie pinpointer - czy to jest niezbędne??? Co to wogóle jest?Możecie polecić model do Proximy Rutus?P.S. Dodatkowym prezentem będzie wiedza jaką dzięki Wam zdobędę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Popieram kolegę herman1984.Moim zdaniem Firma Fiskars to lider w branży kopania i nie tylko! Sam mam łopato saperkę tej firmy i SZCZERZE polecam.Małe toto i zgrabnie radzi sobie w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 No i pamiętaj,że takie kopanie w terenie jest nielegalne.Swoimi czynami możesz narazić partnera na nnielegalną działalność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 nakolanniki ogrodowe -nie pokaleczy ,nie przemrozi stawów,nie wybrudzi i nie przemoczy portek, są bardzo praktyczne no i będzie zawsze sprawny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1szybki Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 klaser na monetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Witam. Pomysły kolegów trafne, ale można jeszcze wiedzieć co narzeczony zbiera ? militaria czy raczej monety ? Wtedy można by pokombinować z czymś w stylu klaser/gablotka na znaleziska ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 i jeszcze zakres cenowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Witam,jako prezent urodzinowy otrzymałem od żony pakiet uniwersalny": łopatkę Fiskars oraz kalosze z ocieplaczami. Przydadzą się niezależnie od tego co zbiera, a i budżet nie ucierpi za bardzo :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edytax Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2009 Panowie - dzięki za rady.zakres cenowy - 300 zł.Super byłoby moro ale obawiam się że usłyszę iż za bardzo będzie się zucał" w oczy.Saperkę posiada; kalosze też, klaser odpada ponieważ on zbiera prawie wszystko co wykopie:( niestety raz nawet wykopał obrączkę gołębia z nogą i przytaszczył to ze sobą!Pomyślałam sobie że jak już kupię ten prezent to zakopię go pod lasem i wręczę mapę - niech chociaż raz znajdzie coś przydatnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Narzeczony widać nieuleczalnie zarażony,moje kondolencje.Ale pamięta że lepsze to niż szukanie szczęścia po knajpach:)W takiej cenie proponuje jakiś pinpointer lub słuchawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
explosivelabs Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Tylko nie pisz gdzie zakopiesz bo jeszcze ktoś pójdzie i przez przypadek" wykopie. A swoją drogą niezły pomysł;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.