Skocz do zawartości

zakopane złoto

wiesiek670

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Też posiadam różdżkę ale straszny szajs bo to MD:)ale kupiłem taka lepszą ze stajni Minelaba
A propos kościoła to nie zapadł się pod ziemię tylko został zburzony.
Pozdro.
  • Odpowiedzi 93
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Wy se w kule nie lećcie tylko serio piszcie.
A taki jeden, niech już przestanie turlać tylko się do garów wróci.

PS Z kulami mam wprawę- ostatnio taką jedną ( ale mało i pordzewiała była ) zgubiłem czy też zepsułem... Już sam nie wiem.
Napisano
Co chcecie? To towarzyskie i można pisać nietematycznie np. O szklanych kulach i kulach wogóle,odbiegac od tematu etc.
I tak jest Cool.
pzdr.
Napisano
mihura, to poważny temat o zakopanym zlocie do przepalania i zapadających się kościołach. Offtopic robisz. Chce się dowiedzieć wreszcie jakie namacalne dowody są, a Ty tu zrzędzisz.
Napisano
W ubiegłym roku 2 poszukiwaczy wykopało tam 2 żyrandole mosiężne i kawałki ram drewnianych z okuciami poważnie to nie jest bajka ale teraz nie da się tam pokopać bo podobno teren jest ogrodzony
Napisano
a tak napoważnie to wiadomo jak dawno temu zapadł,zawalił spalił jednym słowem znikł ten kościół i jak długo to trwało wieczorem był rano niebyło czy trwało to jakiś dłuższy czas
Napisano
to Forum terz się zapada przez co niektórych
teksty jak na onecie Bez obrazy panowie ale tu naprawdę strach o coś zapytać z reszta nie wiem zy panowie?.......M
Napisano
płetwal nie znam szczegółów ile czasu się zawalał zapewne szybciej niż ten z legend o zapadających się. Kościół zakończył swoją misję około 1880-1890 lat
Napisano
To skoro sie zapadał 10 lat (1880-1890) to raczej nic tam nie ma - nawet najbardziej powolny proboszcz zdążyłby w 10 lat cały sprzęt z kościoła przenieść w inne miejsce.
Napisano
Piotr777 dzięki za rzeczową odpowiedź. Po nowym roku będę miał chwilę to możemy się spotkać na miejscu. Przez Święta będę moczył różdżkę w soku z gumijagód żeby lepiej działała.
Pozdrawiam
Tomala możesz jechać ze mną ale weź od woytasa wahadełko. Razem większe szanse.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie