piotr777 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Też posiadam różdżkę ale straszny szajs bo to MD:)ale kupiłem taka lepszą ze stajni Minelaba A propos kościoła to nie zapadł się pod ziemię tylko został zburzony.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Musi być z prochu powstałeś i w proch się obrócisz ( tylko przy wypalaniu temperatura piekielna ).A co Panie i Panowie o szklanej kuli sądzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Ano pewnie i tak było. Szklana kula powiadasz ....to pewnie coś w rodzaju Georadaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 szklaną kulę posiada pewien Człowiek z trójmiasta, ale obecnie kula znajduje się w kulserwisie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 a kula z Mikolajem i reniferami w srodeczku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Wy se w kule nie lećcie tylko serio piszcie.A taki jeden, niech już przestanie turlać tylko się do garów wróci.PS Z kulami mam wprawę- ostatnio taką jedną ( ale mało i pordzewiała była ) zgubiłem czy też zepsułem... Już sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Ja miałem szklaną kulę, ale się przepaliła:( I mi w kulserwisie gfarancji nie uznali wiec nie pomogę...:( Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Tak! tak! super oto chodzi i śnieg w środku jak się nią potrząchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Piotr777, pisz poważnie, w końcu chciałbym poznać te namacalne dowody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 O widzę,że koledzy się rozkręcili?!pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 no popatrz mihura, i to w hydeparku ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Tutaj jest mniejsza cenzura:)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 kto to powiedział ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 mihura, Ty chyba cenzury nie doświadczyłeś :)w twoim przypadku to raczej jest jej długotrwały brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Co chcecie? To towarzyskie i można pisać nietematycznie np. O szklanych kulach i kulach wogóle,odbiegac od tematu etc.I tak jest Cool.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 mihura, to poważny temat o zakopanym zlocie do przepalania i zapadających się kościołach. Offtopic robisz. Chce się dowiedzieć wreszcie jakie namacalne dowody są, a Ty tu zrzędzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 W ubiegłym roku 2 poszukiwaczy wykopało tam 2 żyrandole mosiężne i kawałki ram drewnianych z okuciami poważnie to nie jest bajka ale teraz nie da się tam pokopać bo podobno teren jest ogrodzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 ale z tym ogrodzeniem to chyba też nieproblem wystarczy poczekać aż sie zapadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 a tak napoważnie to wiadomo jak dawno temu zapadł,zawalił spalił jednym słowem znikł ten kościół i jak długo to trwało wieczorem był rano niebyło czy trwało to jakiś dłuższy czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 to Forum terz się zapada przez co niektórych teksty jak na onecie Bez obrazy panowie ale tu naprawdę strach o coś zapytać z reszta nie wiem zy panowie?.......M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Może dzieciaki opanujcie się bo żal to czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 płetwal nie znam szczegółów ile czasu się zawalał zapewne szybciej niż ten z legend o zapadających się. Kościół zakończył swoją misję około 1880-1890 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartols Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 To skoro sie zapadał 10 lat (1880-1890) to raczej nic tam nie ma - nawet najbardziej powolny proboszcz zdążyłby w 10 lat cały sprzęt z kościoła przenieść w inne miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 bartols co ty opowiadasz czytaj co jest napisane strzeliłem taką datę trochę z przesadą chodzi o to że w tych latach został zburzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Piotr777 dzięki za rzeczową odpowiedź. Po nowym roku będę miał chwilę to możemy się spotkać na miejscu. Przez Święta będę moczył różdżkę w soku z gumijagód żeby lepiej działała.PozdrawiamTomala możesz jechać ze mną ale weź od woytasa wahadełko. Razem większe szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.