Skocz do zawartości

Siedlce i okolice

devill_2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam chłopaki. No chyba trzeba będzie gdzieś w końcu wyskoczyć , co o tym myślicie, zima trochę puściła więc trzeba to wykorzystać ;)pozdro
Napisano
witam koledzy.Dawno tu już nie zaglądałem ponieważ byłem troszke za latany ostatnim czasem.Od paru dni w końcu zamieszkałem w Siedlcach i zamierzam czasami wyskoczyć gdzieś w okolice.Może ktoś z was sie akurat wybiera w niedalekiej przyszłości?:-)
Napisano
Witam. A można wiedzieć jaka to odznaka, ja teraz latam prawie codziennie,wychodzi trochę drobnicy;) jak ktoś chętny to zapraszam na moje tereny.pozdro
  • 2 weeks later...
Napisano
Łaziłem tu przy poplonie później przeniosłem się na ugory tylko te dalsze po których nie chodziliśmy wyszedł mi tam okular do maski gazowej ale na tym ugorze byłem tylko z 10 minut musimy tam pojechać i lecieć jeden za drugim ugory których jeszcze nie ruszaliśmy. Wyszły boratynki szeląg sasa 10 groszy 1840 trochę kopiejek i guzik polski wz.19.
Przyszedł bardzo miły starszy człowiek opowiedział historie tych okolic i zaprowadził mnie w miejsce gdzie dawniej stał dworek.
Napisano
no to trzeba niedlugo tam uderzyc a jak bedzie czas (ja w tygodniu mam dzien wolny)trz jechac tam co nakopales kopiejek a ja te dwa guziki.a ten pan cos konkretnego powidzial?jak cos to pisz smsa
Napisano
Powiedział kilka ciekawych rzeczy między innym skąd tyle carskich drobiazgów na tych polach co zresztą potwierdziło moją teorię. Odbywały tam się ćwiczenia wojska carskiego

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie