Skocz do zawartości

Siedlce i okolice

devill_2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 5 weeks later...
Napisano
witam moja monettka podobna lecz rozni sie troche jak sie spotkamy to ci ja pokaze i zobaczysz roznice.a jak tam po wczorajszym piwie?ja bylem w lodzi na robocie tez twarz skulem niedawno zjechalem dopiero
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Panowie kontakt telefoniczny ze mną przez kilka dni będzie utrudniony ponieważ zgubiłem telefon.
Prosił bym was również abyście podesłali mi swoje numery telefonów.
Napisano
Ogłoszenie parafialne:
Mój numer telefonu pozostanie bez zmian dostane duplikat karty sim potrwa to kilka dni.
mauser90r i jak podjechałeś gdzieś jeszcze w drodze powrotnej w niedzielę pokopac?
Napisano
Siemka,no ja dzisiaj byłem na nowym monetkodajnym polu i po 20 min. zrezygnowałem a zapowiada się dobrze (9 monet przez 20 min )niestety ziemia zmarznięta, trzeba czekać do wiosny.Lecicie gdzieś w niedzielę? Pozdro
Napisano
Nadżgałem się dzisiaj odpadam w grabieży Polskiego państwa o nie ;)
Jeden tydzień odpuszczam sobie będę spędzał czas z żoną i córką ;) i synem nienarodzonym
Chłopaki darz dołek
  • 4 weeks later...
Napisano
Witaj.
W niedzielę z Radem robiliśmy rekonesans stwierdziliśmy że warunki na chodzenie po lesie są całkiem dobre.
Z tego co się orientuję to Piotrek ma awarię komputera przekażę mu żeby skontaktował się z tobą.
Napisano
A wyszło coś ciekawego? Ja mam zamiar ruszyć jak będzie temperatura na plusie.To jak możesz to przekaż mu żeby się zemną skontaktował, z góry dzięki. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie