Skocz do zawartości

Ale gość :) - kategoria humor

blackdog68

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mihura- wyjątkowo się z Tobą zgodzę :-)
Można uważać Podsibirskiego za fantastę, można Go lubić lub nienawidzić. Tyle, że spora część Użytkowników nie ma szans zbliżyć się do czasu, nakładów, szumu medialnego.
Napisano
Panowie nie mam zamiaru kogokolwiek obrażać ani szkalować ale niektóre stwierdzenia na tej stronie są odrobinę" śmieszne.Radzę dokładnie przeczytać wszystkie teksty i dopiero później próbować obrażać innych użytkowników stwierdzeniami gówniarskie komentarze" (pan mihura").

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 14:51 10-11-2009
Napisano
Widzę że nieświadomie rozgrzebałem gniazdo os,pisząc Nie wiem co on pali ale ja też chcę :)".
Proszę więc moderatora Człowieksniegu o usunięcie tego wątku.
Napisano
O czym tu gadać...Tak naprawde to ludzie z zewnątrz " traktują nas jak nawiedzonych acz nieszkodliwych wariatów ( z wyłączeniem służb i archeo )
Czasami trudno im odmówić racji...to inna sprawa :)
Pozdrawiam
Napisano
Z tego co przeczytałem (traktując to poważnie) że niewielu dorwało się do tego miodu, to chyba nadszedł czas by w świetle lamp błyskowych aparatów fotograficznych i telewizji ,przy udziale licznej grupy amatorskich profesjonalistów wyciągnąć co się da na zewnątrz z pożytkiem dla wielu....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie