blackdog68 Napisano 10 Listopad 2009 Autor Share Napisano 10 Listopad 2009 Nie wiem co on pali ale ja też chcę :)http://www.skarby-sudetow.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Nie mam w tej chwili czasu ale przeczytam .Może wtedy zrozumiem co pali i czy w ogóle!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Ten człowiek nie pali ani nie pije. Oszczędźcie sobie gówniarskie komentarze.ps.Nie jeden chciałby być tak ambitny jak on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Mihura- wyjątkowo się z Tobą zgodzę :-)Można uważać Podsibirskiego za fantastę, można Go lubić lub nienawidzić. Tyle, że spora część Użytkowników nie ma szans zbliżyć się do czasu, nakładów, szumu medialnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 10 Listopad 2009 Autor Share Napisano 10 Listopad 2009 Panowie nie mam zamiaru kogokolwiek obrażać ani szkalować ale niektóre stwierdzenia na tej stronie są odrobinę" śmieszne.Radzę dokładnie przeczytać wszystkie teksty i dopiero później próbować obrażać innych użytkowników stwierdzeniami gówniarskie komentarze" (pan mihura").Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 14:51 10-11-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Zrobię EOT- a jak traktować Twój wpis Nie wiem co on pali ale ja też chcę :)"Ordynarne robienie sobie polewki z Podsibirskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Zresztą wszyscy teraz palą... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 10 Listopad 2009 Autor Share Napisano 10 Listopad 2009 Widzę że nieświadomie rozgrzebałem gniazdo os,pisząc Nie wiem co on pali ale ja też chcę :)".Proszę więc moderatora Człowieksniegu o usunięcie tego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Wiesz- każdy pali co lubi, może, zdrowie mu pozwala...Uważam po prostu, że aluzja-ironia-żart były trochę nie-hallo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 O czym tu gadać...Tak naprawde to ludzie z zewnątrz " traktują nas jak nawiedzonych acz nieszkodliwych wariatów ( z wyłączeniem służb i archeo )Czasami trudno im odmówić racji...to inna sprawa :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Powiedział bym że nie pali,co najwyżej popala i raczej nie powinien tego robić przy klawiaturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRASNALEK Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Z tego co przeczytałem (traktując to poważnie) że niewielu dorwało się do tego miodu, to chyba nadszedł czas by w świetle lamp błyskowych aparatów fotograficznych i telewizji ,przy udziale licznej grupy amatorskich profesjonalistów wyciągnąć co się da na zewnątrz z pożytkiem dla wielu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.