krecik wz. 65 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Share Napisano 3 Listopad 2009 Przepraszam za moją nieobecność na forum.Zawsze głupio twierdziłem że złego diabli nie biorą " - cóż ...spróbowali. Pierwsze podejście nieudane ;) Na privy odpisze jutro ( za które b. dziękuje ) Wszystkich serdecznie pozdrawiam - Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Krecik byles w objeciach sluzby zdrowia" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Share Napisano 3 Listopad 2009 Tylko troszeczke Woytas... Wiesz jak to jest - pawulon , skórki, etc. Zwiałem im ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 No to witamy ponownie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 na przyszłość lepiej kup odkurzacz z plastikowym orurowaniem, bo to juz kal. 30mm ;)a wiesz biegli.. biegli.. i nie dobiegli..nigdy nie wiadomo pod co to podciągną.. i pewnie nie będzie to harlequin ;)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 20:46 03-11-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Już Jurand ze Spychowa wracając z Malborka pokazał ręką znak służby zdrowia jako tych co go tak oprawili.No, ale pewnie był nieubezpieczony.A tak na poważnie to witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Share Napisano 3 Listopad 2009 Bardzo kolegom dziękuje i życze zdrówka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Jak widzę to ostatnimi czasy nie Tobie jednemu zapaliła się czerwona kontrolka.... Też im zwiałem (a może jej zwiałem ? ) Chłopcy z naszej półki już są wyrywani z szeregu....Witaj !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Share Napisano 3 Listopad 2009 Cześć Traper ! Głowa do góry !My jesteśmy tzw. syberyjski wychów " - pod łopate tak szybko nie pójdziemy , he he :) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Share Napisano 3 Listopad 2009 Total - odkurzacz nie pomógł...Ale jest na to patent - przez lata kopcenia zbiera się w płycach nikotyna , by się jej pozbyć trzeba chodzić na rękach - wtedy wypadnie... ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 witam ponownie ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Share Napisano 3 Listopad 2009 Dzięki kol. PrezesPowiem tak : kilka dni ( a raczej nocy - sen jest bratem śmirci )potrafi zmienić każdego typa - nawet taką kanalie jak ja... :) czego kolegom z całego serca nie polecam - Totalna LIPA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 krecik-zdrówka.Jakos tu Ciebie brakło.http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=645842#760017pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Share Napisano 3 Listopad 2009 No toś teraz Banderas dowalił... ;)Chce mi się palić , a nie powinienem...a Ty podpuszczasz ! pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filixxx Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Witam...!!Ostatnio to nawet zastanawiałem się gdzie jest krecik wz. 65.Kolega z moich pierwszym postów, który wyjaśnił co nie co i może zmienił pogląd na nie które rzeczy. Tęskniłem... :PPozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Jezeli faktycznie idzie o fajki... zrob to co ja zrobilem juz bardzo dawno temu, rzuc. Potrzebne jest tylko przekonanie ze tak postanowiles. Wylacz ten pstryczek w glowie i po problemie. Starszy gosciu mi tak doradzil- rzucic jest latwo, tylko musisz pamietac ze to ze chce ci sie palic to nic dziwnego, tak bedzie czesto. Ale ty wiesz ze nie palisz.Mi pomoglo. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Palenie jest szkodliwe, ale zależy u kogo, oczywiście wole nie próbować czy mi szkodzi czy nie:) Znajomego dziadek palił przez 60lat i umarł na coś innego, Witamy kolego po fachu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Jak to mawia staropolskie przysłowie Na coś trzeba umrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 5 Listopad 2009 Autor Share Napisano 5 Listopad 2009 Dzięki koledzy :) Z papierochami to dam jakoś rade , najgorsze że jakiś czas nie moge włóczyć się po lasach...Brakuje mi tego jak cholera Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Eee tam,spacery na świerzym powietrzu polecają wszyscy lekarze.Spacery oczywiście nie orkę w ziemi.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.