krecik wz. 65 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Napisano 3 Listopad 2009 Przepraszam za moją nieobecność na forum.Zawsze głupio twierdziłem że złego diabli nie biorą " - cóż ...spróbowali. Pierwsze podejście nieudane ;) Na privy odpisze jutro ( za które b. dziękuje ) Wszystkich serdecznie pozdrawiam - Tomek
krecik wz. 65 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Napisano 3 Listopad 2009 Tylko troszeczke Woytas... Wiesz jak to jest - pawulon , skórki, etc. Zwiałem im ;)
8total4 Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 na przyszłość lepiej kup odkurzacz z plastikowym orurowaniem, bo to juz kal. 30mm ;)a wiesz biegli.. biegli.. i nie dobiegli..nigdy nie wiadomo pod co to podciągną.. i pewnie nie będzie to harlequin ;)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 20:46 03-11-2009
zimmermann Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Już Jurand ze Spychowa wracając z Malborka pokazał ręką znak służby zdrowia jako tych co go tak oprawili.No, ale pewnie był nieubezpieczony.A tak na poważnie to witam serdecznie.
krecik wz. 65 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Napisano 3 Listopad 2009 Bardzo kolegom dziękuje i życze zdrówka :)
traper6 Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Jak widzę to ostatnimi czasy nie Tobie jednemu zapaliła się czerwona kontrolka.... Też im zwiałem (a może jej zwiałem ? ) Chłopcy z naszej półki już są wyrywani z szeregu....Witaj !!!
krecik wz. 65 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Napisano 3 Listopad 2009 Cześć Traper ! Głowa do góry !My jesteśmy tzw. syberyjski wychów " - pod łopate tak szybko nie pójdziemy , he he :) Pozdrawiam !
krecik wz. 65 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Napisano 3 Listopad 2009 Total - odkurzacz nie pomógł...Ale jest na to patent - przez lata kopcenia zbiera się w płycach nikotyna , by się jej pozbyć trzeba chodzić na rękach - wtedy wypadnie... ;))
krecik wz. 65 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Napisano 3 Listopad 2009 Dzięki kol. PrezesPowiem tak : kilka dni ( a raczej nocy - sen jest bratem śmirci )potrafi zmienić każdego typa - nawet taką kanalie jak ja... :) czego kolegom z całego serca nie polecam - Totalna LIPA :)
banderas Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 krecik-zdrówka.Jakos tu Ciebie brakło.http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=645842#760017pzdr.
krecik wz. 65 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Napisano 3 Listopad 2009 No toś teraz Banderas dowalił... ;)Chce mi się palić , a nie powinienem...a Ty podpuszczasz ! pozdro !
Filixxx Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Witam...!!Ostatnio to nawet zastanawiałem się gdzie jest krecik wz. 65.Kolega z moich pierwszym postów, który wyjaśnił co nie co i może zmienił pogląd na nie które rzeczy. Tęskniłem... :PPozdrawiam...
kuczman Napisano 4 Listopad 2009 Napisano 4 Listopad 2009 Jezeli faktycznie idzie o fajki... zrob to co ja zrobilem juz bardzo dawno temu, rzuc. Potrzebne jest tylko przekonanie ze tak postanowiles. Wylacz ten pstryczek w glowie i po problemie. Starszy gosciu mi tak doradzil- rzucic jest latwo, tylko musisz pamietac ze to ze chce ci sie palic to nic dziwnego, tak bedzie czesto. Ale ty wiesz ze nie palisz.Mi pomoglo. Powodzenia.
zbyniek Napisano 4 Listopad 2009 Napisano 4 Listopad 2009 Palenie jest szkodliwe, ale zależy u kogo, oczywiście wole nie próbować czy mi szkodzi czy nie:) Znajomego dziadek palił przez 60lat i umarł na coś innego, Witamy kolego po fachu:)
wino39 Napisano 5 Listopad 2009 Napisano 5 Listopad 2009 Jak to mawia staropolskie przysłowie Na coś trzeba umrzeć
krecik wz. 65 Napisano 5 Listopad 2009 Autor Napisano 5 Listopad 2009 Dzięki koledzy :) Z papierochami to dam jakoś rade , najgorsze że jakiś czas nie moge włóczyć się po lasach...Brakuje mi tego jak cholera Pozdrawiam !
dzieci3 Napisano 6 Listopad 2009 Napisano 6 Listopad 2009 Eee tam,spacery na świerzym powietrzu polecają wszyscy lekarze.Spacery oczywiście nie orkę w ziemi.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.