Skocz do zawartości

Przepraszam...

krecik wz. 65

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przepraszam za moją nieobecność na forum.
Zawsze głupio twierdziłem że złego diabli nie biorą " - cóż ...spróbowali. Pierwsze podejście nieudane ;)
Na privy odpisze jutro ( za które b. dziękuje )
Wszystkich serdecznie pozdrawiam - Tomek
Napisano
na przyszłość lepiej kup odkurzacz z plastikowym orurowaniem, bo to juz kal. 30mm ;)
a wiesz biegli.. biegli.. i nie dobiegli..
nigdy nie wiadomo pod co to podciągną.. i pewnie nie będzie to harlequin ;)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 20:46 03-11-2009
Napisano
Już Jurand ze Spychowa wracając z Malborka pokazał ręką znak służby zdrowia jako tych co go tak oprawili.
No, ale pewnie był nieubezpieczony.

A tak na poważnie to witam serdecznie.
Napisano
Jak widzę to ostatnimi czasy nie Tobie jednemu zapaliła się czerwona kontrolka.... Też im zwiałem (a może jej zwiałem ? ) Chłopcy z naszej półki już są wyrywani z szeregu....
Witaj !!!
Napisano
Total - odkurzacz nie pomógł...
Ale jest na to patent - przez lata kopcenia zbiera się w płycach nikotyna , by się jej pozbyć trzeba chodzić na rękach - wtedy wypadnie... ;))
Napisano
Dzięki kol. Prezes
Powiem tak : kilka dni ( a raczej nocy - sen jest bratem śmirci )potrafi zmienić każdego typa - nawet taką kanalie jak ja... :) czego kolegom z całego serca nie polecam - Totalna LIPA :)
Napisano
Witam...!!
Ostatnio to nawet zastanawiałem się gdzie jest krecik wz. 65.
Kolega z moich pierwszym postów, który wyjaśnił co nie co i może zmienił pogląd na nie które rzeczy.
Tęskniłem... :P
Pozdrawiam...
Napisano
Jezeli faktycznie idzie o fajki... zrob to co ja zrobilem juz bardzo dawno temu, rzuc. Potrzebne jest tylko przekonanie ze tak postanowiles. Wylacz ten pstryczek w glowie i po problemie. Starszy gosciu mi tak doradzil- rzucic jest latwo, tylko musisz pamietac ze to ze chce ci sie palic to nic dziwnego, tak bedzie czesto. Ale ty wiesz ze nie palisz.
Mi pomoglo. Powodzenia.
Napisano
Palenie jest szkodliwe, ale zależy u kogo, oczywiście wole nie próbować czy mi szkodzi czy nie:) Znajomego dziadek palił przez 60lat i umarł na coś innego,

Witamy kolego po fachu:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie