Skocz do zawartości

HS-4

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
To co powiesz na test z wykorzystaniem standardowej cewki do HS 3 na hełm zakopany w gruncie na 3 głębokosciach. 1) 50cm 2) 80 3) 1,10 m Wtedy bedziemy mogli porównywać. Jeżeli nie masz 3 hełmow to ja Ci je moge chętnie pożyczyć .

Pozdro
Napisano
Powtórzę swoją wypowiedz z innego tematu:

Brzęczyszczykiewicz masz jakiś uraz do pana Smętkowskiego, że na każdym kroku chcesz pokazać, że to słaby wykrywacz bo zapewne nie tylko ja mam takie odczucia ??
Sam przyznałeś, że: "Jakiś czas miałem HS3 i próbowałem go w użyciu, w celu zrobienia pomiarów. Szybko zrezygnowałem...
Więc skoro masz takie małe doświadczenie z tym wykrywaczem to jakim prawem chcesz przegłosować osoby, które chodzą z nim ponad 5 lat i nie narzekają na niego ?"
Możne rzeczywiście nie jest tak czuły jak Twój zagraniczny wykrywacz który nawet główkę od szpilki pokaże na 15 cm (co szczerze współczuję), ale mówię co z tego ??? Skoro większość użytkowników HS3 jest z niego zadowolona i dalej go chwali a Ty jesteś kroplą w morzu..
Może smętkiem nie wykopie się boratynek czy innych monet bo HS3 nie był do tego przeznaczony ale o dziwo Smętkiem też można je wykopać, więc w pewnym stopniu to fenomen.
Więc skończy już truć jaki to smętek nie jest a jaki Twój wykrywacz jest bo to już nudne jest...
Fajnie, że nie wykopujesz hełmów, magazynków, klamr stalowych, bagnetów itp stalowych rzeczy będzie więcej dla nas.
Napisano
O cieplejszej porze roku...czyli kopie gość,jak jest ciepło i można chodzić na krótkim rękawku...(wiedziałem :)) )...Brzęczyszczykiewicz,Ty już nic nie udawadniaj....
Napisano
hehe.
to co? ustawka na saperki dziś w wawie na Patelni? :D:D

mówię jak było,szukałem wykrywki na militarkę,i czytałem pełno postów dobrych i złych na temat smętka,
mimo że obawiałem się zakupu szajsu uwierzyłem pozytywnym opinią i zdecydowanie twierdzę że jeśli chodzi o konstrukcję nie jest najlepsza ale osiągi i moje trafienia zdecydowanie karzą mi polecić ten sprzęt,a jak wyjdzie 4ka na pewną w nią zainwestuję:)
pozdro
Napisano
Mówcie co chcecie mój ''Henio Smęt 3 ''jest prostym i dobrym sprzętem latam z nim po lesie i jeszcze nie zdarzyło się,abym nie znalazł jakiś gadżetów .Z resztą średnio by mi wkręcało kopanie łusek ,czy innej drobnicy na 50 -60 cm .Smętek znajduje je na 20 cm,więc mniej się nakopie i mam to samo.z reszta prosty sprzęt jak cep HS 4 może okazać się lepszy ale nie wiadomo w pamięci i tak pozostanie hs 3 gti...Pozdrawiam
  • 3 months later...
Napisano
Tak jak mówiłem hs-4 to legenda wyimaginowana przez osoby które chcą kupić hs-3 po okazyjnej cenie tłumacza ze nie dadzą więcej kasy bo mam wyjść hs-4.

Pozdrawiam.

Ps. Psuja może ty już masz hs-4?
Napisano
witam...

co się dzieje w temacie HS-4 niestety nie wiem,
(nawet dostałem od p.Henia delikatny opiernicz, że coś pisałem na ten temat).

ostatnio słyszałem się z p.Henrykiem w grudniu,
przy okazji składania życzeń świątecznych.

myślę że jedynym wiarygodnym źródłem informacji jest producent.

mnie osobiście nie interesuje HS-4 jako wykrywacz,
ja będę budować anker-a" (jak pozwoli czas i finanse)

pzdr
gb
Napisano
psuja
Pachnie ściemą na kilometr - piszesz że będziesz informował a teraz udajesz że cię nie interesuje...
Zastanów się nad swoim postępowaniem i lepiej następnym razem nie pisz nic w ogóle.
Napisano
Tak troszke z innej beczki, ale jak najbardziej w temacie:

Czy Pan Henryk zmienil numer telefonu ?
Bo od kilku dni proboje sie do niego dodzwonic i obydwa numery nie odpowiadaja...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie