Brzęczyszczykiewicz Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 Nieporównanie czulszy. Czytaj: w tych samych warunkach głębszy, adekwatnie do czułości.
Thomson. Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 To co powiesz na test z wykorzystaniem standardowej cewki do HS 3 na hełm zakopany w gruncie na 3 głębokosciach. 1) 50cm 2) 80 3) 1,10 m Wtedy bedziemy mogli porównywać. Jeżeli nie masz 3 hełmow to ja Ci je moge chętnie pożyczyć .Pozdro
Rujewit Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 Powtórzę swoją wypowiedz z innego tematu:Brzęczyszczykiewicz masz jakiś uraz do pana Smętkowskiego, że na każdym kroku chcesz pokazać, że to słaby wykrywacz bo zapewne nie tylko ja mam takie odczucia ??Sam przyznałeś, że: "Jakiś czas miałem HS3 i próbowałem go w użyciu, w celu zrobienia pomiarów. Szybko zrezygnowałem... Więc skoro masz takie małe doświadczenie z tym wykrywaczem to jakim prawem chcesz przegłosować osoby, które chodzą z nim ponad 5 lat i nie narzekają na niego ?" Możne rzeczywiście nie jest tak czuły jak Twój zagraniczny wykrywacz który nawet główkę od szpilki pokaże na 15 cm (co szczerze współczuję), ale mówię co z tego ??? Skoro większość użytkowników HS3 jest z niego zadowolona i dalej go chwali a Ty jesteś kroplą w morzu.. Może smętkiem nie wykopie się boratynek czy innych monet bo HS3 nie był do tego przeznaczony ale o dziwo Smętkiem też można je wykopać, więc w pewnym stopniu to fenomen. Więc skończy już truć jaki to smętek nie jest a jaki Twój wykrywacz jest bo to już nudne jest... Fajnie, że nie wykopujesz hełmów, magazynków, klamr stalowych, bagnetów itp stalowych rzeczy będzie więcej dla nas.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 Thomson, jeśli te hełmy sam zakopiesz gdzieś pod Warszawą, to o cieplejszej porze roku chętnie Ci udowodnię to co Ci się wydaje niemożliwe :)Sam, wybacz, nie będę robił czegoś co nie jest mi do niczego potrzebne :)
hombre1 Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 O cieplejszej porze roku...czyli kopie gość,jak jest ciepło i można chodzić na krótkim rękawku...(wiedziałem :)) )...Brzęczyszczykiewicz,Ty już nic nie udawadniaj....
Hebda Napisano 25 Listopad 2009 Autor Napisano 25 Listopad 2009 hehe.to co? ustawka na saperki dziś w wawie na Patelni? :D:Dmówię jak było,szukałem wykrywki na militarkę,i czytałem pełno postów dobrych i złych na temat smętka,mimo że obawiałem się zakupu szajsu uwierzyłem pozytywnym opinią i zdecydowanie twierdzę że jeśli chodzi o konstrukcję nie jest najlepsza ale osiągi i moje trafienia zdecydowanie karzą mi polecić ten sprzęt,a jak wyjdzie 4ka na pewną w nią zainwestuję:)pozdro
gajowy408 Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 Mówcie co chcecie mój ''Henio Smęt 3 ''jest prostym i dobrym sprzętem latam z nim po lesie i jeszcze nie zdarzyło się,abym nie znalazł jakiś gadżetów .Z resztą średnio by mi wkręcało kopanie łusek ,czy innej drobnicy na 50 -60 cm .Smętek znajduje je na 20 cm,więc mniej się nakopie i mam to samo.z reszta prosty sprzęt jak cep HS 4 może okazać się lepszy ale nie wiadomo w pamięci i tak pozostanie hs 3 gti...Pozdrawiam
fiskars Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Czy cos wiadomo na temat nowego hs-4,moze ktos dzwonił do Smetkowskiego??
Graudenz 18 Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Tak jak mówiłem hs-4 to legenda wyimaginowana przez osoby które chcą kupić hs-3 po okazyjnej cenie tłumacza ze nie dadzą więcej kasy bo mam wyjść hs-4.Pozdrawiam.Ps. Psuja może ty już masz hs-4?
psuja Napisano 5 Marzec 2010 Napisano 5 Marzec 2010 witam...co się dzieje w temacie HS-4 niestety nie wiem,(nawet dostałem od p.Henia delikatny opiernicz, że coś pisałem na ten temat).ostatnio słyszałem się z p.Henrykiem w grudniu,przy okazji składania życzeń świątecznych.myślę że jedynym wiarygodnym źródłem informacji jest producent.mnie osobiście nie interesuje HS-4 jako wykrywacz,ja będę budować anker-a" (jak pozwoli czas i finanse)pzdrgb
damiani Napisano 7 Marzec 2010 Napisano 7 Marzec 2010 psujaPachnie ściemą na kilometr - piszesz że będziesz informował a teraz udajesz że cię nie interesuje...Zastanów się nad swoim postępowaniem i lepiej następnym razem nie pisz nic w ogóle.
kindzal Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 Tak troszke z innej beczki, ale jak najbardziej w temacie:Czy Pan Henryk zmienil numer telefonu ? Bo od kilku dni proboje sie do niego dodzwonic i obydwa numery nie odpowiadaja...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.