Skocz do zawartości

Gdzie można znaleźć czołg w byłym woj. konińskim ?

gr4b4rz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wpadłem na to forum szukając czołgu w okolicach byłego woj. konińskiego.
Otóż razem ze przyjaciółmi kręcimy film amatorski i potrzebujemy czołgu do jednej ze scen.
Szczerze nie mam pojęcia gdzie można znaleźć taki czołg. Obojętnie czy to będzie niemiecki, polski czy radziecki czołg.
Oczywiście najlepszy byłby niemiecki ale... to film amatorski.
Prosił bym o pomoc jeśli to możliwe.

Pozdrawiam

Kamil

Skoro i tak Ci wszystko jedno ... to proponuje wystrugać" sobie czołg z pudełek po telewizorach i kawałka rury pcv...
przecież to i tak film amatorski" a Tobie i tak to bez różnicy...
Szkoda by mi się zrobiło jak bym zobaczył prawdziwy czołg z jakiegoś pomniczka w jakiejś produkcji ludzi którym w zasadzie to i tak wszysko jedno o czym jest ten film....
Ma byc git zabawa i tyle ... ehhh szkoda zaśmiecać tylko forum

• 3 weeks later...
Chłopak się grzecznie pyta a wy sobie jaja z niego robicie,ostatnio oglądałem film którego tytułu nie pamiętam ale chyba coś z mostem który musieli wysadzić jechało przez niego wojsko niemieckie na czołgach a zgadnijcie jakich t 34 a to przecież film z prawdziwek wytwórni więc czemu go wyśmiewacie.

Kolego gr4b4rz nie przejmuj się. Chętnie wypożyczę Ci mojego Tygrysa Królewskiego, który stoi u mnie przed domem za niewielką opłatą. Tak jak stwierdził kolega Czacha nawet poważne wytwórnie nie mają takich frykasów. Będziesz pierwszy.

Zdrów

Thomson. nie twierdze że nie mają bo na pewno wypożyczają repliki mówię tylko to co widziałem a ty panie Thomson. zmienił byś chociaż nick bo z tego co mi pamięć mówi to już była czerwona karteczka.O ile żart sahara47 był zabawny twój jest żałosny i powtarzający się.Bez urazy oczywiście ale jak chcesz sobie postów dobić to znuż temat w dołku i tam wypisuj.

Jeżeli nie pasują Ci moje żarty to ich nie czytaj. Głupie pytanie to i głupia odpowiedź.
Co do moich czerwonych kartek to już moja sprawa, a nie twoja. Ty za to nie odpowiadasz...
Jeszcze nie widziałem, żebyś miał coś mądrego do powiedzenia na tym forum więc pilnuj siebie.

Zdrów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie