mihura Napisano 22 Październik 2009 Autor Share Napisano 22 Październik 2009 Poczytałem i nie wiem,co o tym myśleć? Do swojego nazwiska jeszcze nie doszedłem.Dużo tego.A wy.Co myślicie?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Przeczytałem Twój post i też nie wiem co o nim myśleć:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Ciekawe czy Mihura wie. Nie to co tam (?) napisali, ale to co nam chciał przekazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Tajne akta KGB?Archiwum X? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Książka telefoniczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 mihura więcej szczegółów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 to pewnie robota agenta Tomka ;);)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 22 Październik 2009 Autor Share Napisano 22 Październik 2009 Przepraszam,zapomniałem wkleić.http://www.polonica.net/Lista_zydow_w_zniewalanej_Polsce.htmProszę o zachowanie kultury i umiaru we wpisach. Przeczytanie tego, zajęło mi 4 godź. Reszta do waszej obiektywnej dyspozycji.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 ...lepiej później niż wcale...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Mihura- to, że nie doszedłeś do swojego nazwiska może być w naszym tolerancyjnym kraju różnie odebrane. Ale się nie martw.PS Zawsze możesz szukać wpisując odpowiednią frazę w szukajkę przeglądarki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 ..czasem lepiej wcale niż później.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 ...lepiej późno niż później bo mogło być za późno... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 22 Październik 2009 Autor Share Napisano 22 Październik 2009 I co teraz?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Też nie wiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 John Karpiaczek- polonofob, dywersant,znany przestępca, żydokomunistyczny prawicowiec z odłamu polakożeców. Zawodowo fachowiec- dyletanctwo doprowadzone do perfekcji.Nagrany 13.9. 92 gdy śpiewał publicznie Kiedy byłem małym chłopcem zawsze chciałem być ORMO'wcem"Podlega i zalega.#1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikael68 Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 kol. michura przejrzałem to pobieżnie, Bogu dzięki że nie jestem osobą publiczną bo inaczej znalazłbym swe nazwisko ;) Jest takie przysłowie: swe myśli chowaj głęboko w kuferku na kłódkę. Tak jest bezpieczniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikael68 Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 sorry za pomyłkę w twoim nicku, mihura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 22 Październik 2009 Autor Share Napisano 22 Październik 2009 To wygląda jak groźba,Michael?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 To wygląda na pasztet, mihura?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Dla mnie - przymusowe leczenie dla autora...Nie dla mihury :) tylko dla autora tekstu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikael68 Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Nie, Mihura. Powiem Ci krótko, wiemy o tym, ale głośno się o tym nie mówi.Coś w tym jest, ziarenko prawdy, a reszta? Poza tym ta lista jest wypaczona i wpisuje wszystkie osoby publiczne. Mihura ciekawe gdybym był osobą publiczną tj. na świeczniku to niewątpliwe moje nazwisko by tam figurowało. Brunet budzi podejrzenie :))A ilu jest brunetów na forum? Poza tym psst! Moderator czuwa!! pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikael68 Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 A poza tym Ci co wpisują na listę, mają nierówno pod sufitem i dla mnie nie są autorytetem. Wysłałbym na obserwację do Morawicy. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Buahhahahahahhahahahaha-dobre!!!Ja pierdzielę,nawet Gosi Andrzejewicz sie nie udało umknąć przed sokolim okiem naszych oszołomów,niesamowite jakie pierdoły można wypisywać!Założę sie że spora część naszego narodu traktuje to całkiem poważnie...szalom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Nawet Szymon Wydra jest na tej liście. Mój świat się zawaliłA ja sie pytam gdzie jest lista prawdziwych polaków.Swoją drogą jak strasznie zakompesieni musza być autorzy tej listy.I to nie jest śmieszne ( opis Kasi Figury ) !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 To straszne-że komuś się chciało takie niesamowite kocopały smarowac na tyle stron,trzeba mieć sieczkę zamiast mózgu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.