Czlowieksniegu Napisano 20 Październik 2009 Share Napisano 20 Październik 2009 Kawy się napić, chyba że ktoś woli herbatę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grinch20 Napisano 20 Październik 2009 Share Napisano 20 Październik 2009 hehehe to było dobre a jeszcze pobrowazyc sam bym zamienił kilka słów z panem swietym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armand Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 A ja proponuje coroczne spotkanie przed MKiDN z transparentami WOLNOŚĆ DLA WYKRYWACZY z zaproszeniem wszystkich stacji telewizyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 a po pobroważeniu zrobimy zrzutę i zaprowadzimy Yetiego do fryzjera ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 Normalnie centralnie tęczowa kartka Ci się należy za groźby karalne.PS Kasa to nie wszystko, jeszcze musisz znaleźć zdesperowanego fryzjera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 jakie tam groźby..(i jaka tęczówka)..normalnie to my(przyszli kartkowcy) chcemy Cię do ludzia upodobnić..a frycka znajdziemy..jak nie po dobroci,to siłą będzie golił..dobra..dobra..juz grzeczny jestem :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 Yeti nie denerwuj się. Jak widać program zlotu jest już opracowany.1 browary2 ściepa3 fryzjer4 osobiście postawie Ci herbate5 stosNajlepiej gdybyś rozpisał ten plan na godziny, tak abym podał Ci herbate w odpowiednim czasie :)Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Z kłaków po strzyżeniu można zrobić pamiątkowe ciepłe swetry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Wbrew pozorom Jeti nie ma duzo kudlow na brodzie i glowie - nie wiem jak na klacie bo na szczescie nie musialem ogladac (bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 I pomyśleć, że zgodnie z Regulaminem zabronione jest:- Zamieszczania wypowiedzi/materiałów powszechnie uważanych za wulgarne lub obraźliwe, antysemickich, rasistowsich i jednoznacznie obrażających uczucia religijne.- Rozpowszechniania informacji nieprawdziwych lub mogących wprowadzać w błąd.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 - Rozpowszechniania informacji nieprawdziwych lub mogących wprowadzać w błąd.no, jeżeli założymy antytezę wypowiedzi Woytasa...no, no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 a po za tym wiem gdzie bedzie konferencja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Ja też- u Ciebie, na ranchu... Tyle, że po co Ty teraz odnawiasz elewację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Lepiej się zapytaj na jaką kwotę ubezpieczył swoją posesję. Pewnie za odszkodowanie wykupi Mariotta w Wa-wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 jak by co to i ja piszę sie na integrację ;-) kiedy i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armand Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Nie gdzie i kiedy, tylko młodzi" zgłaszajcie się do organizowania i podajcie termin. Nikt za Was tego nie zorganizuje. Proponuję Twierdzę Osowiec. Wpiszcie to miejsce w wyszukiwarkę, to będziecie wiedzieli, dlaczego tam. Jaszcza ze złotem do tej pory nie znaleziono.Kierownik muzeum fortecznego na pewno pomoże w organizacji zlotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armand Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Dawno temu w Osowcu było schronisko w szkole i kwaterki agro. Teraz nie wiem, ale pewnie jest jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 armand, młodzi?? ;-) po liczniku przy Twoim nicku to też na starego mi nie wygladasz ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 Pomysł dobry i miejsce tez ale zawsze jest tak ze zapal jest duzy a jak dojdzie do spodkania to bedzie garstka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 a ja żebym miał na wrotkach przyjechać to przyjadę! chociaż nie umiem na takim sprzęcie ganiać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 i jak Panowie? coś się ruszyło? ktoś coś organizuje czy to tylko marzenia na forum?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 26 Listopad 2009 Share Napisano 26 Listopad 2009 Jak narazie to tylko marzenia,zadnych propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 Ja caly czas proponuje spotkanie na konferencji odkrywcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 powiedzmy że ok,,, ale gdzie i kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 Konferencja powinna odbyc sie w 2 weekend maja - niestety nie jestem upowazniony jak narazie do tego by zdradzic miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.