banderas Napisano 16 Październik 2009 Autor Share Napisano 16 Październik 2009 Witam.Jak w temacie.Czy warto się spotkać?Czy takie spotkanie wpłynie na jakość forum?Czy , czy , czy i czy czy ?Proszę o opinnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Ale pamiętasz, że w 2012 ma być koniec świata lub Euro w Polsce?A na serio- może być to miłe spotkanie, które graniczy z cudem logistycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 w maju powinna byc konferencja gdzies (?) w kraju - jest okazja by spotkac sie i z redakcja (nawet mile) i z forumowiczami(tu moze byc roznie).:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 BanderasUżywając słownictwa kiboli, to masz na myśli tzw. ustawkę" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 16 Październik 2009 Autor Share Napisano 16 Październik 2009 bez ustawek.Zaliczyłem dziesiątki zlotów,mordobicia nie było;]]]gorzej z wątrobami;]Wiem jedno-każdy zlot to poznanie paru fajnych osób.Życie krótkie-jeżdzić trzeba;]pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 To poprostu zapraszam na konferencje - jesli bedzie.Zrobimy spocik - pod warunkiem nietykalnosci administracji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 Chętnie się zlecę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 Jak widac nikle zainteresowanie spotkaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 a już program wymyśliłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 1. Rejestracja uzytkownikow....2. Pogon za administracja - czesc dowolna...3. Podsumowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 nie ...- naukową pracę terenową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 oooo to ja kolege przepraszam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Ja to widzę trochę inaczej. Proponował bym utworzenie obok siebie dwóch aren. Na pierwszej odbywała by się konwersacja modów ze zbanowanymi użyszkodnikami, a na drugiej sami uzytkownicy Forum oczyszczający z załogów swoje wątroby...A ja cichutko i na uboczu otworzyłbym dwa stoiska. W pierwszym by były jakieś zapiekanki i piwo, a w drugim narzędzia ułatwiające konwersację w postaci, sztachet, kijów, kastetów itp :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Osobiście chetnie obejże w terminie puźniejszym relacje fotograficzna z linczu modów. Jakoś nie jestem zainteresowany bezpośrednim udziałem (bardzo nie lubie smrodu palonego futra na stosie).Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Cyrograf- ja też o Tobie ciepło myślę. Tyle, że Ty masz lepiej- nie potrzebujesz pozwolenia na swoje zabawki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Wielka, większa i największa...ciepło, gorąco i ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 kopijnik2 - wrzątek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 18 Październik 2009 Autor Share Napisano 18 Październik 2009 parcia na integrację forum nie widac-temat można zamknąć;]pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 e - tam zaraz zamykać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 i od razu palić na stosie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 no...można obok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irasiad Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Jak dla mnie, ciekawa propozycja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Masz na mysli stos czy integracje? Może stos integracyjny? :)Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irasiad Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Myślałem raczej o integracji... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Dlatego proponuje (ryzykowne dla Nas - administracji...) spotkanie podczas konfernecji.Mozemy posiedziec, pobrowazyc, pogadac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.