esterendensen Napisano 16 Październik 2009 Autor Share Napisano 16 Październik 2009 Witam.Wybrałem się dzisiaj porzucać trochę neodymem.Niestety zanim dotarłem nad jeziorko strasznie zmokłem i postanowiłem zawrócić.Z oczywistych względów nie mam się czym pochwalić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 wow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 lol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Nie wziąłeś pod uwagę, że woda ( np w jeziorku ) jest mokra i by się pianka przydała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 A to ci dopiero pech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 zmokłem" babie bym się nie dziwił,ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FERDEK1 Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 A to ci kaszanka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 16 Październik 2009 Autor Share Napisano 16 Październik 2009 Po prawdzie tak było,jak opisałem,lecz aby nie demoralizować młodszej części użytkowników nie napisałem,że po drodze wypiłem pół litra żołądkowej na rozgrzewkę.Po powrocie do domu,w przypływie dobrego humoru,albo zamroczenia alkoholowego(jak kto woli)wpisałem ten głupi post ku poprawie waszego jesienno-zimowego samopoczucia.Widzę,że nie na każdego to podziałało pozytywnie.No nic to-proponuję napić się żołądkowej gorzkiej.POLECAM !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 16 Październik 2009 Autor Share Napisano 16 Październik 2009 No chyba,że ktoś woli denaturat.Szczerze nie polecam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 16 Październik 2009 Autor Share Napisano 16 Październik 2009 A że jeziorko jest bogate w fanty,to wybiorę się jutro.Warto-ostatnio ze szwagrem to gazika wytargaliśmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 16 Październik 2009 Autor Share Napisano 16 Październik 2009 tylko szkoda,że światła się nie świeciły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 16 Październik 2009 Autor Share Napisano 16 Październik 2009 A jak jest niski poziom wody to lufa wystaje-ponoć tygrys tan stoi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Teraz musisz i parasol, i ciepłe gacie zabrać ( gumowych nie polecam ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Gratuluję koledze wątroby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Wątroby ?? tam już zamiast wątroby to gąsior jest :P :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hali11 Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 ja bym proponowal jutro kolejne 0,5 zoladkowego paliwa i po tego tygrysa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 [Z przymrużeniem oka]Z tego wynika,że Ty jesteś smakosz a nie poszukiwacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filixxx Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 Poszukiwanie i smakowanie może współgrać ze sobą... :PA nawet i nie kiedy po smakowaniu przed poszukiwaniem wzrok się wyostrza.... :DPozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 17 Październik 2009 Autor Share Napisano 17 Październik 2009 Ooo maj got jak mnie głowa boli...Jak na razie to mamstrasznego kaca,ale proszę się nie przejmować-po tygrysa pójdę po południu(jak się tylko zbiorę do kupy)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 Na tygrysa to będziesz musiał przynajmniej litra wziąć,i najlepiej czystej to podobno mniej łeb boli później... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 jak nie dwa, na lepszy wzrok, żeby tego Tygrysa zobaczył ;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 Po gorzale człowiek jest za bardzo wyrywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 17 Październik 2009 Autor Share Napisano 17 Październik 2009 No i byłem.Szukałem Tygrysa,szukałem a tu takie coś wyskoczyło.Wcale sie nie dziwię-po wojnie rolnik używał w polu,a potem się spsuło niemieckie ścierwo(bez aluzji doStuGa)no i do bajora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 17 Październik 2009 Autor Share Napisano 17 Październik 2009 Co prawda jest to wery rare wersja StuHa,ale co to dla mnnie-nie takie rzeczy się wykopywalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 no kurde....Zatkało kakało...A woda opadla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.