panzerkris Napisano 6 Październik 2009 Autor Napisano 6 Październik 2009 Z ostatniego wypadu mam taka blaszke. Moze ktos wie cos więcej o niej?
boat88 Napisano 6 Październik 2009 Napisano 6 Październik 2009 kolego tam jest napisane grójec,gdzie to trafiłęś jak można wiedziec??
8total4 Napisano 6 Październik 2009 Napisano 6 Październik 2009 krowi kolczyk ?na przyszłość proszę zapoznac sie z regulaminem dotyczacym zakladania wątków.pozdrawiam.
abcd Napisano 6 Październik 2009 Napisano 6 Październik 2009 Prędzej psi żeton na rok 1937, powiat Grójec gmina Promna.
filipe75 Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 Witam. Na 100 procent psi numerek . Posiadam 8 sztuk takich psich medalików : z samego grójca i z poszczególnych gmin jazgarzew,kobylin,kąty,czersk,wągrodno. Tej gminy nie posiadam .
panzerkris Napisano 7 Październik 2009 Autor Napisano 7 Październik 2009 Dziekuje za ID. Chciałem sie upewnić co do znaleziska, nic nie sugerujac. Kolega z którym byłem akurat tego dnia też obstawiał na psią. Teraz już mam pewnośc:)
maro20 Napisano 6 Październik 2009 Napisano 6 Październik 2009 raczej nie psi bo psie numerki miały wytłoczona główke psa
abcd Napisano 6 Październik 2009 Napisano 6 Październik 2009 Nie zawsze,a szczególnie te gminne z małych miejscowości wykonane są bardziej niechlujnie i prymitywnie od psich żetonów z dużych miast.
Pytanie
panzerkris
Z ostatniego wypadu mam taka blaszke. Moze ktos wie cos więcej o niej?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.