saboo Napisano 5 Październik 2009 Autor Napisano 5 Październik 2009 Ziemiankowa znajda.Czy ktoś zna przeznaczenie tego przedmiotu?Pzdr.
tomala_kikol Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 Szyberek? Kojarzy mi się z szybrem do pieca ale nie jestem pewien bo to chyba kolor a nie stal? Pozdro
regers Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 Od żelazka na dusze chyba ten tylny szyberek.
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 Byłoby żelazko wielkości bizona. Szyberek zasłania całe plecy- gdzie w rączce miejsce na śrubę?Dwa- plecy nie maja prostokątnego wejścia" na duszę. A to coś jest mniej-więcej prostopadłe.
wojtek1234321 Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 Zdarzają się prostokątne wejścia" na duszę"
faraon1 Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 dla rozwiania wątpliwości jedno z mojego zbioru
Hansdekawka Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 No cóż Yeti, człowiek uczy się całe życie, nawet Człowiek śniegu :))
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 Żebyś wiedział :-) Tym bardziej, że wszystkie żelazka na duszę, które mam mają całkiem inaczej rozwiązany demontaż/przesuwanie klapki. Nie przyszło mi do łba, że może ono pracować góra-dół, moje są odsuwane na bok ( przykręcone jednym rogiem do całości ).Dwa- są półokrągłe czy owalne, ale nie prostokątne.
Hansdekawka Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 I to się zgadza, takie też są, ale jak widzisz nie tylko.
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 Wiesz- próbowałem porównać z posiadanymi przeze mnie egzemplarzami. A że chałupę mam niewielką to i pole manewru małe.
saboo Napisano 5 Październik 2009 Autor Napisano 5 Październik 2009 Faraon1 rozwiał wątpliwości w 100%.Dziękuję za konstruktywną debatę.Pzdr.
Hansdekawka Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 @Czlowieksniegu,no tak całkowicie Cię rozumiem,kiedyś widziałem Igloo,naprawę małe jest ;))
wagner24 Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 A takie male pytanie co do zasówki... Są jakieś sygnatury??? Bo mam podobną tylko uszkodzona i z tylu wybity jest maly bnumer 18. Co on oznaczac mogł?
esterendensen Napisano 6 Październik 2009 Napisano 6 Październik 2009 Eee tam,iglo wcale nie musi być małe.W moim mieści się syn,żona pies i ja.
esterendensen Napisano 6 Październik 2009 Napisano 6 Październik 2009 Co prawda na zdjęciu jestem ja z synem,ale uwieżcie,że żona i pies też się mieści...
8total4 Napisano 6 Październik 2009 Napisano 6 Październik 2009 Panowie od dyskusji na temat igloo jest hydepark :)nie mam nic do żartów, ale Autor wątku może być temu przeciwny.od teraz proszę na temat.pozdrawiam.
saboo Napisano 6 Październik 2009 Autor Napisano 6 Październik 2009 Brak sygnatur,na jednej z płaszczyzn znajduje się 7 wgłębień wyglądających jak wykonanych przy użyciu punktaka.pzdr.
Pytanie
saboo
Ziemiankowa znajda.Czy ktoś zna przeznaczenie tego przedmiotu?Pzdr.
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.