Skocz do zawartości
  • 0

Mauser?

robos74

Pytanie

Napisano

Nie jestem ekspertem ale wydaje mi się że to mauser. Może to ktoś potwierdzić? Był bym wdzięczny jeżeli by mi jeszcze ktoś coś więcej na jego temat powiedział. Z góry mówię dzięki!

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie jestem ekspertem ale wydaje mi się że to mauser. Może to ktoś potwierdzić? Był bym wdzięczny jeżeli by mi jeszcze ktoś coś więcej na jego temat powiedział. Z góry mówię dzięki!

Napisano
Komora nabojowa jest od Mausera, standardowego karabinu używanego przez III Rzeszę. Możliwe, że pod pod koniec z braku broni niemcy połasili się na desperacką produkcje składaków, lub po prostu jakiś kłusownik itp. po wojnie zrobił sobie taką giwerke z dostepnych mu czesci.

Pozdro
Napisano
Poniedziałek już jest więc chyba was rozczaruję ale nadal na wolności jestem poza tym to że wstawiam zdjęcia wcale nie znaczy że to wytargałem. Pozdro!
Napisano
To taki forumowy folklor,nastaw sobie budzik na 5:00 to będziesz miał czas na poranna toaletę,ucałuj i pożegnaj dziś rodzinę i zwierzęta domowe.
Pozdro,:D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie