pomsee Napisano 25 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Czy ktoś z szanownych kolegów może: Sprzedać, pożyczyć, ukraść dla mnie tę książkę? W obojętnie jakiej formie.Sprawa życia i śmierci, niestety nakład jej jest wyczerpany i w żaden sposób nie można jej kupić.HELP!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Nawet w samym Gospodarstwie Pomocniczym IPN już nic nie mają ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 http://www.odk.pl/powstanie-warszawskie-fakty-i-mity,3334.html hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 26 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2009 dars: Obdzwoniłem wszystkie księgarnie internetowe w tym i księgarnię IPN i Odkrywcy" NAKŁAD KSIĄŻKI JEST W TEJ CHWILI WYCZERPANY jak to zresztą wyżej napisałem.Masz kłopoty ze zrozumieniem odczytywanego tekstu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 A możesz mnie oświecić, gdzie napisałeś że obdzwoniłeś wszystkie księgarnie???! Może ty masz problem z wyrażaniem myśli w formie pisemnej.... A w wielu jeszcze księgarniach figuruje jako dostępna w tym na O" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 26 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Patrz pierwszy post: iestety nakład jej jest wyczerpany"Myślałem, że dla średnio inteligentnego czytelnika jest sformułowanie zrozumiałe niestety nie dla wszystkich jak widać.Poza tym: Czy możesz powstrzymać się od zaśmiecania tego wątku tekstami charakterystycznymi dla twojej inteligencji i kultury?Mi naprawdę zależy na tej książce a ty w żaden sposób nie możesz mi pomóc poza oczywiście szukaniem zaczepki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Padło pytanie - prosze albo odpowiadac na temat albo darowac sobie glupie teksty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 sorry Woytas ale padła też moja odpowiedź na zadane pytanie i zostałem przez ego najinteligentniejszego z inteligentnych" posądzony o nierozumienia tekstu pisanego i szukanie zaczepki. Co niestety nie jest prawdą, gdyż jak już napisałem wyrażenie wyczerpany nakład nie oznacza iż nie ma go w księgarniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Mądre to niekoniecznie, na temat również.Więc, retorycznie pytam, po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 26 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Kurczę przecież napisałem wyraźnie o książce: iestety nakład jej jest wyczerpany i w żaden sposób nie można jej kupić."Czy można jeszcze jaśniej się wyrazić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 pomss zerkne u mnie w poniedzialek albo we wtorek - jest taka iszowa" ksiegarnia z roznymi skarbami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 26 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2009 OK, wielkie dzięki :DCzekam na info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 4 ksiegarnie i niestety wyszlo"musisz polowac w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darso Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Mam dostęp do książeczki, szczegóły na maila.pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.