Skocz do zawartości

Zamość,Tomaszów Lubelski co w trawie piszczy cz.3 !!

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Sam wykopałeś, a to ciekawe?? Szkoda slów edelmano... Blaszki i końcówka sznura pochodzą z allegro, z Zielonym nie mają nic wspólnego(wiem o tym tak samo dobrze jak ty). Nie wiem czy je kupiłeś czy zdjęcie tylko skopiowałeś, w każdym razie wtopiłeś i to na potęgę. A tak BTW nawet Cię lubie kolego, bo mi humor poprawiasz:D PS. Zmień nick albo nie kompromituj się więcej w ten sposób. Pozdrawiam wiosennie i kwieciście z grodu Kraka.
  • Odpowiedzi 405
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
to okucie sznura chyba nawet nie jest polskie..
pamietam tę aukcję Blaszki z Zielonego", nie musisz więc kitować edelmano :)

proponuję na początek zapoznać się z treścią słownika i elementarza.

pozdrawiam.
Napisano
Kol.edelmano Twoje wizje niestety tak mają sie do magii,guseł i wrózb jak cały zestaw prognozowania pogody.IMiGW.Uszanuj proszę czyjeś doświadczenie i lata,lata,spędzone w terenie Zielonego,Mokrego itd.
Samoloty Twoja domena,Wykop jednego pogadamy.
Bez urazy,ale nie toleruję pływaków"
Pzdr.
  • 2 weeks later...
Napisano

ot i takie poglądowe zdjątko ukazujące okoliczności spotkania;-) szkoda ze tak niewiele z niego zostało, wygląda jakby pługiem oberwał, albo spotkał sie z jakims innym sprzętem rolniczym;-).

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
To gartule koledze szczegolnie tego tlumika.Bylem na swieta liczylem na jakas integracje,a tu cisza...
Atak powaznie to jakies ogryzki bagnetow z wrzesnia sie trafily i kilka sreberek
pozdrawiam
  • 3 weeks later...
Napisano
hehe, tak sie sklada, ze bylem dzisiaj w zielonym. Troche mnie irytowal fakt, ze nawet luski nie wyskakuja... Jak przeczytalem ze koledzy juz pietnascie lat po tych teranach chodza, a na sama mysl o grzebaniu w okolicach zielone/ulow/szarowola maja mdlosci to wszystko sie wyjasnilo :P musze jechac w przeciwnym kierunku, na swoje tereny w okolicy wierszczycy/jarczowa w sumie nie mam co narzekac. pozdr
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie