Blitzkrieg Napisano 30 Marzec 2010 Napisano 30 Marzec 2010 Sam wykopałeś, a to ciekawe?? Szkoda slów edelmano... Blaszki i końcówka sznura pochodzą z allegro, z Zielonym nie mają nic wspólnego(wiem o tym tak samo dobrze jak ty). Nie wiem czy je kupiłeś czy zdjęcie tylko skopiowałeś, w każdym razie wtopiłeś i to na potęgę. A tak BTW nawet Cię lubie kolego, bo mi humor poprawiasz:D PS. Zmień nick albo nie kompromituj się więcej w ten sposób. Pozdrawiam wiosennie i kwieciście z grodu Kraka.
edelmano Napisano 30 Marzec 2010 Napisano 30 Marzec 2010 hahaha jasne z aledrogo hahahahah no oki i niech tak zostanie nie bede juz wiecej was wyprowadzał z błędu pozdrawiam
egon10 Napisano 30 Marzec 2010 Napisano 30 Marzec 2010 posluchaj,chlopaku,nie podnos mi cisnienia.zamojskie jest male.wiec... zebys sie nie zdziwil
lanca Napisano 31 Marzec 2010 Napisano 31 Marzec 2010 Panowie lepiej byście puścili się w teren,a nie...się kłucili.Fanty czekają:D PAX!!!
8total4 Napisano 1 Kwiecień 2010 Napisano 1 Kwiecień 2010 to okucie sznura chyba nawet nie jest polskie..pamietam tę aukcję Blaszki z Zielonego", nie musisz więc kitować edelmano :)proponuję na początek zapoznać się z treścią słownika i elementarza.pozdrawiam.
dzieci3 Napisano 3 Kwiecień 2010 Napisano 3 Kwiecień 2010 Kol.edelmano Twoje wizje niestety tak mają sie do magii,guseł i wrózb jak cały zestaw prognozowania pogody.IMiGW.Uszanuj proszę czyjeś doświadczenie i lata,lata,spędzone w terenie Zielonego,Mokrego itd.Samoloty Twoja domena,Wykop jednego pogadamy.Bez urazy,ale nie toleruję pływaków"Pzdr.
dżony_averize Napisano 16 Kwiecień 2010 Napisano 16 Kwiecień 2010 Ot taka opowiastka z dnia dzisiejszego.. moze średnio ciekawa ale.. ;-) wybrałem sie pojeździc rowerkiem i moja uwagę przykuł kawałek blachy przy skarpie polnej drogi...
dżony_averize Napisano 16 Kwiecień 2010 Napisano 16 Kwiecień 2010 .. i ukazał sie znajomy kształt w bezkształtnej formie..... zostawiłem go tak na tym pniaczku.. z sentymentu.. niech patrzy sobie na okolicę;-)
dżony_averize Napisano 16 Kwiecień 2010 Napisano 16 Kwiecień 2010 ot i takie poglądowe zdjątko ukazujące okoliczności spotkania;-) szkoda ze tak niewiele z niego zostało, wygląda jakby pługiem oberwał, albo spotkał sie z jakims innym sprzętem rolniczym;-).
bartols Napisano 27 Kwiecień 2010 Napisano 27 Kwiecień 2010 Raczej oberwał spychaczem przy poszerzaniu/wyrównywaniu drogi.Pozdro
dzieci3 Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 Jak tam koledzy u Was?Bo u mnie 4 keszcze 2-ie meszki parę kopiejek i tłumik od władimirca".Pzdr.
egon10 Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 To gartule koledze szczegolnie tego tlumika.Bylem na swieta liczylem na jakas integracje,a tu cisza...Atak powaznie to jakies ogryzki bagnetow z wrzesnia sie trafily i kilka sreberekpozdrawiam
policemayster Napisano 30 Maj 2010 Napisano 30 Maj 2010 hehe, tak sie sklada, ze bylem dzisiaj w zielonym. Troche mnie irytowal fakt, ze nawet luski nie wyskakuja... Jak przeczytalem ze koledzy juz pietnascie lat po tych teranach chodza, a na sama mysl o grzebaniu w okolicach zielone/ulow/szarowola maja mdlosci to wszystko sie wyjasnilo :P musze jechac w przeciwnym kierunku, na swoje tereny w okolicy wierszczycy/jarczowa w sumie nie mam co narzekac. pozdr
policemayster Napisano 30 Maj 2010 Napisano 30 Maj 2010 przewloka - 10km od TL na wschod, za przewloka jest wierszczyca gdzies juz wspomniana
policemayster Napisano 30 Maj 2010 Napisano 30 Maj 2010 hehe ale swiat jest maly - okazalo sie, ze z Ravfal'em jeszcze niedawno wydke pilismy :D
policemayster Napisano 4 Lipiec 2010 Napisano 4 Lipiec 2010 czy jest ktos chetny do pokopania w okolicach tomaszowa?
egon10 Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 ja jestem glodny"kopania,trzy miesiace absencji..
egon10 Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 bede 25 lipca,ale smigam na kilka dni do zakopca...a potem jeszcze ze 4 tyg. w TL,wiec cos zorganizujemy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.