Blitzkrieg Napisano 10 Styczeń 2010 Napisano 10 Styczeń 2010 Powiem, tak... Za mało żeby to robić;) Toteż się tego fachu nie imam. Bede po sesji, więc powiedzmy w połowie lutego. Bedziesz miał czas to pisz na m-la. Byłem na świeta ale tak jak egon pisze, pogoda nie dopisała na ognisko w plenerze, poza tym pare przygód, zawiało mnie w robocie pod Lublinem... Wot proza życia
szczurek_1979 Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 oki... jak będziesz sie wybierał w domowe strony to daj znać... może reszta ziomków też da sie jakoś namówić :-)
edelmano Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 Blitzkrieg hej jak cos nie pasi to powinienes pisac domnie a nie obgadywac na forum
Blitzkrieg Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 Mi nie pasi?? A skąd... To kiedy kolega rzeczone blaszki pokaże:D
edelmano Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 pokaze jak juz drugi sprzent bede mial w posiadaniu i pogoda dopisze
Blitzkrieg Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 Wiec jak koledzy pisali tak i ja powtarzam, pomyslej pogody i udanych łowów, czekamy z niecierpliwościa...
egon10 Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 no i doigralem sie,dostalem opie....,dobrze ze na priwa,bo tak na forum przy wszystkch to bym sie chyba ze wstydu spalil
egon10 Napisano 12 Styczeń 2010 Napisano 12 Styczeń 2010 Kol.elmano zamiast na priva pisze na forum.Uwazm ze troszeczke nas oszukujesz ze swoimi znalesikami.Nielubimi tutaj klamczuszkow,ale obiecuj Ci ze jesli sie myle to przeprosze Ciebie przy wszystkich(zagubione blachy na Zielonym)ROWNIEZ POZDRAWIAM egon
edelmano Napisano 12 Styczeń 2010 Napisano 12 Styczeń 2010 więc tak jak pisałem bedzie sprzet pogoda i czas to beda blaszki
Shizo Napisano 13 Styczeń 2010 Napisano 13 Styczeń 2010 tak tak będzie sprzęt,pogoda i czas to będą ludwikówki z zielonego
dzieci3 Napisano 15 Styczeń 2010 Napisano 15 Styczeń 2010 Tych blaszek juz nie będzie,poprostu już się znalazły.Pzdr.
dzieci3 Napisano 15 Styczeń 2010 Napisano 15 Styczeń 2010 Ludwikówki, też się znalazły.Poprawmy namiary.Pzdr.
egon10 Napisano 15 Styczeń 2010 Napisano 15 Styczeń 2010 blachy piekna rzecz,a co do ludwikow to bym sobie rozpuscil,oj sorry odpuscil.
bartols Napisano 24 Marzec 2010 Napisano 24 Marzec 2010 Wczoraj (23.03) tomaszowscy policjanci zatrzymali 20 letniego mieszkańca gminy Ulhówek za nielegalne posiadanie amunicji. W trakcie przeszukania miejsca jego zamieszkania funkcjonariusze znaleźli 166 sztuk amunicji do broni długiej, najprawdopodobniej pochodzącej z okresu II wojny światowej. Amunicja znajdowała się w metalowym pojemniku, ukryta była w garażu. Za nielegalne posiadanie amunicji grozi kara do 8 lat więzienia.Do zatrzymania doszło wczoraj przed południem. Tomaszowscy kryminalni udali się do 20-letniego mieszkańca Szczepiatyna (gm. Ulhówek). Według ich ustaleń miał on posiadać nielegalną amunicję. Policjanci nie mylili się. W trakcie przeszukania zajmowanych przez niego pomieszczeń odnaleźli 84 sztuki amunicji, 82 łuski ze spłonkami, niektóre wypełnione były prochem oraz ok. 50 gram prochu strzelniczego. Nielegalny arsenał 20-latek przechowywał w garażu w metalowym pojemniku. Jak ustalili policjanci odnaleziona amunicja pochodzi najprawdopodobniej z okresu II Wojny Światowej.Mężczyznę osadzono w policyjnym areszcie, natomiast nielegalną amunicją i prochem zajęli się pirotechnicy. Za nielegalne posiadanie amunicji grozi kara pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
bartols Napisano 24 Marzec 2010 Napisano 24 Marzec 2010 http://www.krz.pl/wiadomosci/images/pociski_policja.jpg
beaviso Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 Naboje i ich destrukty od mosinki" - ale raczej pierwszowojenne, a nie drugowojenne, bo te z I lepiej wytrzymują próbę czasu w ziemi niż te z II...M.
edelmano Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 oto utesknione niesmiertelniki a raczej częsc tego co tam jescze jest dla pana egona mnie to wogóle nie interesóje taka zabawa ale jak obiecalem to prosze
egon10 Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 ktos tu jest smieszny,przeciez to sa trzy rozne polowki,to nie sa 'niesmiertelniki',lecz tylko ich czesci.Musiales chyba wszystkie szuflady w domu i u sasiadow przegrzebac zeby nam to zaprezentowac.
edelmano Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 wirtam npo niestety nieinteresuje sie niesmiertelnikami i niewiem czy to jeden czy dwa i nie mam zamiaru szukac ich drógich połówek pozdrawiam i mysle ze temat zakonczony
edelmano Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 a pozatym jak pan wczesniej czytal to co pisałem to pisałem ze jest sporo tego i strasznie zniszczone wiec to juz nie domnie pretensje ze zniszczone tylko do tych 70 lat bop to one zrobiły swoje pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.