Skocz do zawartości

Zamość,Tomaszów Lubelski co w trawie piszczy cz.3 !!

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Bojowi ludzie pod tym Tomaszowem... Na pocieszenie dla messaya222 wyznam ze choć jego sposób wydobycia bagnetu z pochwy był trochę, jakby tu powiedzieć... interesujący, to napomknę, że widziałem już pokaszanione rzeczy daleko bardziej cenne niż ten wz. 28. Po tak ostrej reprymendzie (dla mnie trochę zbyt ostrej) z pewnoscią kolega messaya222 już nigdy nie będzie młotkował bagnetów polskich ;)

Nie będzie, prawda?
Napisano
/ 67)
2013-03-03 20:26:57
No jasne że masz prawo. Ja mam także prawo;

- nie zgadzać się z Tobą
- zwracać uwagę za błędy ortograficzne (bo literówka to z pewnością nie jest)
yyy wytrzezwiał?To na PW.
Napisano
Możesz wrzucić zdjęcie pochew po czyszczeniu? wyczuwam na odległość,że je też wiozłeś gwałtem i są niewyjściowe(W takim wypadku po melisie i nie było pytania)
:)
Napisano
Ależ ja na nikogo nie wlazłem.Kwestie młotkowania zostały wyjaśnione i ciekawi mnie jak się zachowały pochwy.
Zresztą moje dopierniczanie się ma charakter czysto poznawczo - edukacyjny:)
Napisano
Dokładnie kolego messaya222,nie przejmuj się teraz niczym.Wszakże dostałeś rozgrzeszenie od mesjasza eksploracji,który bez zażenowania rzuca nam knypkom z pogardą strucle bagnetów pod sandały:) Jeśli wolałbyś aby jelec był prosty i pochwa tyż,to nic prostszego.R51 pstryknie palcami i z samego rańca wszystko wróci do stanu z 39r(oczywiście pierw musisz odmówić zdrowaśkę w ramach pokuty)

Teraz na poważnie - na szczęście też wierzę,że metody demontażu zardzewiałych elementów się u nessaya222 poprawią.I paradoksalnie stanie się to dzięki takim rachom" opisanym przez mentora R51,a czego zdaje się nie zauważać.Jeśli przez to uratowałem choć jedną sztukę od młotkowania,to było warto narobić dymu:)
PS
R51 niestety w przytoczonym obruszeniu o końcówkę bagnetu nie brałem udziału,tak więc nie przesadzaj z tym słodzeniem:)
Napisano
Od razu mesjasza... Wolę kiedy określają mnie mianem wieszcza, ale skoro juz upieracie sie przy tym mesjaszu, to niech będzie moja krzywda.

rzucam więc strucle bagnetów pod Wasze sandały abyście się mogli ze swych kompleksów wyleczyć.

Pac, pac, pac

Zadowoleni?
Napisano
Och!dzięki Ci miłościwy! Niech rdzawy pył z tych bagnetów przyprószy nasze gołe palce w sandałach i będzie świadectwem Twej niezmiernej dobroci i miłosierdzia!

Pozdro.
  • 2 weeks later...
Napisano
Panie w majówkę to już będzie środek sezonu;-) Ale nas w tym roku przytrzymało: anomalia? a może coś innego...
A kiedy Hrabia wraca z obczyzny??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie