traper6 Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Pogadasz z Jego żoną ? Chcesz stworzyć antyyetowską koalicję... ? Chcesz wtłoczyć Yetiego pod pantofel...?Jeżeli masz taki zamiar, to czy ktoś Ci już powiedzial że śmiercią naturalną to Ty nie umrzesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2009 I teraz mam problem- okazuje się, że w Traperze tlą się resztki ludzkich uczuć. To miłe, nawet jeśli jest to strach. Z drugiej strony nie wiem, od kiedy i dlaczego W zrobił się taki odważny. Musi być o myk-myk nie pamięta. Ciekawe, co na to Jego ŻONA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2009 Po wypiciu drugiej kawy coś mi do łba przyszło. W z racji bycia blokersem żyje w przekonaniu, że dzięki internetowi jest anonimowy i wszystko Mu płazem ujdzie.PS Cieszę się, że Ci bigos smakował- już wiesz, dlaczego koty karmię dobrą ( i smaczną ) karmą :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Sierpień 2009 Share Napisano 19 Sierpień 2009 Misiu z tego co pamietm jadles go razem ze mna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2009 Podoba mi się Twój tok rozumowania, ale nie widzę problemu :-). Moje koty, mój bigos. Ważne, że też Tobie smakował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Sierpień 2009 Share Napisano 19 Sierpień 2009 spoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Sierpień 2009 Share Napisano 19 Sierpień 2009 a kolega za kolem podbiegunowym przebywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 19 Sierpień 2009 Share Napisano 19 Sierpień 2009 W racji bycia bokserem? A w jakiej wadze,jeśli można spytać?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2009 Mihura-musi być okulista czeka. Nie bokserem a blokersem. Znaczy się pod blokiem śpi. A gdyby W był bokserem, to jak przytyje to może się na wagę muszą lub papierową załapie. Czyli chudy ale byk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Sierpień 2009 Share Napisano 19 Sierpień 2009 ja mam dobrego promotora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 19 Sierpień 2009 Share Napisano 19 Sierpień 2009 No. Faktycznie człowiek widzi co chce.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2009 Mihura- respekt. Ja patrząc na W nigdy nie widziałem boksera. Różne zjawiska W przypomina, ale bez brawury. A może ja mam za dobre okulary albo zbyt ograniczoną wyobraźnie?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 19 Sierpień 2009 Share Napisano 19 Sierpień 2009 Może.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 Z dedykacją dla Yeti'ego ;)http://wyborcza.pl/1,75480,6946751,Ta_plaza_nas_obraza.html?as=1&ias=4&startsz=x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Czy Yeti aby na pewno był na wakacjach nad morzem???http://deser.pl/deser/1,83453,6983714,O_polskim_Yeti_pisze__The_Sun_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.