irekn Napisano 12 Kwiecień 2010 Share Napisano 12 Kwiecień 2010 no super integracja się udała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motylanoga Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 Witam. Na wstępie - Grzegorz, wielkie dzięki za poprowadzenie tematu od strony polskiej. Było naprawdę super. Oczywiście znajdą się jak zawsze i tacy, którzy będą odmiennego zdania:). Wszystko zależy od tego, jak podejdziemy do tematu. W związku z tym, że dołączyliśmy do zlotu dopiero w piątek wieczorem, nie załapaliśmy się na piątkowe wykopy, podczas których jak widziałem zdarzyły się co poniektórym ładne trafienia. Napiszę od razu - ja trafiłem niewiele. Natomiast ludzie, których dane mi było poznać, atmosfera, poczucie wspólnoty było ezcenne":). Fajna okolica, którą na pewno jeszcze nie raz odwiedzę, dobre warunki zakwaterowania oraz komfort eksploracji w pełnej zgodzie z prawem, przyniosły w efekcie wielką radochę. Oczywiście w tej chwili piszę o swoich nikłych osiągnięciach. Bowiem koledzy z Czech i Słowacji z pustymi kieszeniami nie wrócili:). No i ta pogoda...Pozdrawiam wszystkich uczestników srazu":)G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irekn Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 witam naprawdę integracja była super :)anabol627 zawsze sie ktoś znajdzie co mu nie spasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake-918 Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 potwierdzam integracja była naprawdę super, dużo piwa, fajni ludzie no i poczucie legalnego kopania to coś z czym naprawdę nie łatwo było się oswoić ( biorąc pod uwagę polskie realia ) chodząc ze sprzętem przykładowo przy drodze gdzie nikt nawet nie zwracał uwagi lub okazywanie fantów wszelkiego rodzaju w knajpie, sam nic szczególnego nie znalazłem ale ogólnie nie o to w tym wszystkim chodziło, najważniejsza rzecz to poznanie ludzi i integracja a z wykopkami to jest tak ,, raz jest fart i coś się znajdzie a innym razem nie'' :) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 przyłączam sie do wypowiedzi snake-918 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Jedyne co nie dopisało to pogoda,do fantów też niestety farta nie miałem,natomiast bardzo fajnie było spotkać kolegów z Czech i Słowacji,napić się piwka i pośmiać...Atmosfera nieco klapła w sobotę wieczorem ale to z wiadomych względów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 zbiórka przed wyruszeniem na szlak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 to część fantów znalezionych w ostatnich dniach przez sąsiadów z południa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 przyjemność z bezstresowego pokopania w pięknych okolicznościach przyrody"parku narodowego jest naprawde duża... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 jeżeli zlot będzie odbywał się w przyszłym roku-na pewno tam przyjadę pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momarmm Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 To jest fant jeden z niewielu przywiezionych do Polski (mój);-), niemiecka odznaka, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momarmm Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Ciekawostka!!!! Prezerwatywa niemiecka, super znalezisko, pojechała na słowacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momarmm Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Widoki !!! Bezcenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momarmm Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Kilka fantów czeskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momarmm Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Nagroda dla najlepszegozłomiarza", troszkę kilo złomu powyciągał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momarmm Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 oto, On złomiarz" 2010r. Nie widziałem, ale podobno kawał szyny na plecach przytargał, no ale warto było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momarmm Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 to to fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momarmm Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Nasz transport po rezerwacie a zarazem przyczepka na złom wyglądał tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momarmm Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 powrót po całodniowej orce, przemoczeni i zmęczeni, ale za to jak knedliki i browar smakowały, nie do opisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Oczywiscie.Sudety po stronie czeskiej,sa naprawde ciezkim terenem do chodzenia(gory,lasy ,podmokle tereny).Ciezko sobie wyobrazic,ze po jednym,dwoch dniach chodzenia ,wstrzelisz sie od razu w to upragnione miejsce.Trzeba troszke cierpliwosci,i doswiadczenia w tym terenie-wiem,bo sam tam czesto kopie-Ale mysle,ze nabyte przez was doswiadczenia na tym zjezdzie,beda procentowac teraz fajnymi trafieniami.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 emes, ale ta odznaka to chyba carska jest.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irekn Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 8total4 z tego co pamiętam to napis był po niemiecku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Jeśli chodzi o odznakę kolegi momarmma to na pewno jest niemiecka,są na niej niemieckie napisy,pochodzi z tego co pamiętam z I wojny pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momarmm Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Dokładnie pisze na niej:ARTILLERIE VERBANDf. NORD-BOHMENPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.